Hoe Bel Je Gratis Naar De Tele2-operator

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Gratis Naar De Tele2-operator
Hoe Bel Je Gratis Naar De Tele2-operator

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar De Tele2-operator

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar De Tele2-operator
Video: Как позвонить оператору Теле2 2024, April
Anonim

Ieder van ons wordt periodiek geconfronteerd met een situatie waarin een dringend consult van een callcenterspecialist of een mobiele operator vereist is. Er zijn verschillende eenvoudige manieren om de Tele2-operator helemaal gratis te bellen en, door contact op te nemen met een technische ondersteuningsadviseur, alle benodigde informatie te krijgen of uw probleem op te lossen. Er zijn verschillende opties, u hoeft alleen de juiste te kiezen.

Hoe bel je gratis naar de Tele2-operator
Hoe bel je gratis naar de Tele2-operator

Hoe bel je de Tele2-operator gratis op één enkel kort nummer?

U kunt gratis bellen naar de Tele2-operator door het verkorte nummer 611 te bellen, waarbij u er rekening mee moet houden dat de oproep alleen kan worden gedaan vanaf een Tele2-mobiele telefoon.

Volg de instructies van de autoinformer, wacht op een reactie van de operator van de klantenservice of wacht tot de menu-items worden herhaald en het einde van de opname van het antwoordapparaat, waarna een automatische verbinding met de operator van de Tele2-service zal voorkomen.

Hoe bel je de Tele2-operator gratis in roaming

Als u zich buiten de Russische Federatie bevindt in de internationale

roaming, kunt u gratis bellen met de Tele2-operator door het volgende nummer te bellen: +7 (951) 520-06-11. Zorg ervoor dat u het nummer kiest met het internationale formaat +7.

Hoe u op andere manieren contact kunt opnemen met de Tele2-operator

Als u om de een of andere reden de Tele2-operator niet gratis kunt bellen op een van de bovenstaande manieren, probeer dan alternatieve opties om contact op te nemen met een adviseur van de klantenservice.

1. Stuur een bericht naar Tele2.

Als u de Tele2-serviceconsulent niet kunt bereiken, stuur dan een bericht naar de technische ondersteuningsdienst met behulp van een speciaal formulier op de Tele2-website, waarin u het probleem in detail beschrijft of een interessante vraag stelt.

2. Stuur een e-mail.

Er is nog een zeer eenvoudige manier om gratis contact op te nemen met de technische ondersteuning van de Tele2-service - stuur een e-mail vanuit uw persoonlijke mailbox. Dit kan naar een van de aangegeven e-mailadressen: [email protected] of [email protected].

Abonnees van Kazachstan worden uitgenodigd om e-mails te sturen naar een apart e-mailadres - [email protected].

3. Groep Tele2 vkontakte.

De officiële Tele2-community is actief op de vk.com-website, waar u elke vraag kunt stellen waarin u geïnteresseerd bent en zo snel mogelijk een snel antwoord of hulp van een klantenservicespecialist kunt krijgen. Een aparte pagina voor technische ondersteuning is vk.com/topic-18098621_23373322.

4. Gebruik Tele2-Menu.

Er is een speciale applicatie op uw simkaart - "Tele2-Menu". Open het hoofdmenu van uw telefoon (of de lijst met applicaties op uw smartphone) en selecteer het menu-item "Tele2-Menu". Om gratis de Tele2-ondersteuningsservice te bellen, probeert u "Mijn Tele2" en vervolgens "Abonneeservice" te selecteren.

Als u alle methoden hebt geprobeerd, maar het nog steeds niet is gelukt om de Tele2-operator gratis te bellen en alle pogingen om via internet contact op te nemen met de ondersteuningsservicespecialisten niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd, moet u uw "Persoonlijke account" gebruiken " op de Tele2-website en probeer het probleem zelf op te lossen.

Aanbevolen: