Hoe Bel Je Gratis Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Gratis Van Computer Naar Telefoon
Hoe Bel Je Gratis Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Van Computer Naar Telefoon
Video: How to Call From Computer To Phone For Free 2024, April
Anonim

Momenteel hebben mobiele gebruikers de mogelijkheid om redelijk winstgevend te bellen. U kunt bijvoorbeeld gratis uw telefoon bellen vanaf uw computer als deze een internetverbinding heeft.

U kunt gratis vanaf uw computer naar uw telefoon bellen
U kunt gratis vanaf uw computer naar uw telefoon bellen

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale internetbronnen om uw telefoon gratis vanaf een computer te bellen. Een populaire site is bijvoorbeeld Call2Friends, die VOIP-technologie biedt. Sluit gewoon een microfoon aan op uw computer en kies het gewenste nummer. De enige beperking die u tegenkomt, is een bepaald aantal gratis oproepen per dag: vertegenwoordigers uit Rusland hebben de mogelijkheid om tot 30 keer per dag gratis vanaf een computer naar hun telefoon te bellen. Daarnaast kun je twee gratis sms'jes per dag versturen.

Stap 2

Raadpleeg ook andere sites, zoals de Vovox-service. Om vanaf een computer gratis naar een mobiele telefoon te kunnen bellen, heeft u een speciale applicatie nodig die u op de website kunt downloaden. Na de installatie kunt u ermee bellen zonder de site te bezoeken. Er is een versie van het programma voor zowel een thuiscomputer als een mobiele telefoon. Tegelijkertijd gelden hier strengere beperkingen - niet meer dan twee gratis gesprekken per dag.

Stap 3

Probeer uw telefoon gratis vanaf uw computer te bellen met het populaire Skype-programma. Installeer de app door deze te downloaden van de officiële website. Hiermee kunt u gratis bellen van computer naar computer, maar als u de mobiele telefoon van een persoon moet bellen, moet u een speciaal abonneeaccount opwaarderen. Op de eerste telefoon is echter de Skype-applicatie geïnstalleerd, deze belt u gratis via de internetverbinding.

Stap 4

Installeer één van de speciale applicaties waarmee je op je smartphone of tablet gratis naar de gsm van een andere abonnee kunt bellen. Er zijn verschillende programma's gemaakt voor mobiele platforms zoals Apple iOS, Android, Symbian, enz., Bijvoorbeeld LINE, Tap4Call, Viber, Forfone, Fring en anderen. Maar tegelijkertijd is het belangrijk dat de bijbehorende applicatie ook op de mobiele telefoon van de andere abonnee is geïnstalleerd, omdat de verbinding voor de oproep precies via het programmaprotocol wordt uitgevoerd. Spreek dit af met de abonnees die je het vaakst moet bellen.

Aanbevolen: