Hoe Bel Je Gratis Online Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Gratis Online Van Computer Naar Telefoon
Hoe Bel Je Gratis Online Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Online Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Online Van Computer Naar Telefoon
Video: Hoe gratis bellen via pc 2024, April
Anonim

De meeste internetgebruikers waarderen al lang het gemak van communicatie via speciale diensten, vergelijkbaar met Skype, die online oproepen van de ene computer naar de andere mogelijk maken. Voor oproepen naar mobiele en vaste telefoonnummers blijft communicatie echter betaald en vrij duur. Waarschijnlijk willen velen graag weten hoe ze gratis van een computer naar een telefoon kunnen bellen.

Hoe bel je gratis online van computer naar telefoon
Hoe bel je gratis online van computer naar telefoon

Oproepen van de dienst "calls.online"

"Calls.online" is door de makers ontwikkeld op dezelfde manier als Skype, maar voor oproepen naar alle telefoonnummers. U kunt vanaf een computer gratis bellen naar de nummers van alle telecomoperators, maar ook naar andere landen. Om gebruik te maken van de diensten van de dienst, hoeft u geen extra hardware of software te installeren. Hier zijn een paar vereisten waarmee u gratis vanaf uw computer naar uw telefoon kunt bellen:

- een computer hebben met een headset (koptelefoon, luidsprekers, microfoon);

- Internetverbinding;

- ga naar de website "calls.online" via een beschikbare browser;

- voer het telefoonnummer in het belvenster in.

Deze service heeft een aantal voordelen, zoals beschikbaarheid ongeacht het tijdstip van de dag, het ontbreken van complexe systeemvereisten voor een computer, behoorlijke communicatiekwaliteit en vooral de mogelijkheid om gratis van een computer naar een telefoon te bellen.

Hoe anders gratis van computer naar telefoon te bellen call

Als u in het zoekvak "hoe u gratis van een computer naar een telefoon kunt bellen" invoert, zal elke browser welwillend een aantal sites weergeven die telefoon- en videodiensten aanbieden. Toegegeven, de meeste van hen bieden geen gratis diensten, aangezien elke oproep van een computer naar een mobiele telefoon via de gateway van de operator gaat en de kosten van oproepen vrij hoog zijn. Maar ook hier kun je een uitweg uit de situatie vinden.

- Zoek een site die telefoontjes voor advertenties verkoopt (freewebcall.net). Doorloop een eenvoudige registratie en bel gratis overal ter wereld na het zien van een advertentie die 2 tot 5 minuten duurt. Wanneer u dergelijke sites gebruikt, moet u zich ervan bewust zijn dat de tijd voor een oproep beperkt is en dat het gesprek beknopt moet zijn.

- Bellen via IP-telefonie (bifly.ee/Probnyj-zvonok). De meeste vertegenwoordigers van het bedrijfsleven hebben de mogelijkheid om te bellen van een computer naar een telefoon al gewaardeerd, maar deze service is nog niet populair genoeg in het dagelijks leven van gewone mensen. Om meer gebruikers aan te trekken, bieden providers gratis bellen na registratie op de site. Maar ook hier is het alleen gedurende een bepaalde proefperiode mogelijk om gratis van een computer naar een telefoon te bellen. Natuurlijk kunt u een nieuw account maken en er gratis van bellen, maar hoogstwaarschijnlijk zal de provider u snel "vinden", aangezien registratie in de regel uw pagina aan een telefoonnummer bindt.

- Sommige betaalde diensten die communicatiediensten aanbieden (www.evaphone.ru) stellen gratis oproepen in het kader van verschillende promoties. Dit betekent dat de site op bepaalde dagen de mogelijkheid biedt om een aantal abonnees gratis van een computer naar een telefoon te bellen. Het ongemak is dat je moet wachten en deze promoties moet volgen, daarnaast zijn gratis bellen qua tijd en hoeveelheid gereguleerd.

Aanbevolen: