Hoe Bel Je Gratis Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Gratis Naar Een Mobiele Telefoon
Hoe Bel Je Gratis Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Bel Je Gratis Naar Een Mobiele Telefoon
Video: Gratis mobiel bellen doe je zo 2024, April
Anonim

Het komt voor dat je mobiele telefoon geen geld meer heeft, maar je moet echt bellen. Voor dergelijke onaangename momenten hebben telecomoperators speciale leningen verstrekt, en de mogelijkheid om bonussen te gebruiken en betaling met bankkaarten. Wanneer deze opties echter niet geschikt zijn, rijst de vraag hoe je gratis een mobiele telefoon kunt bellen.

Hoe bel je gratis naar een mobiele telefoon
Hoe bel je gratis naar een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u geen geld meer heeft op uw telefoon, kunt u mobiel contact opnemen met de juiste persoon via de service "Bel mij". Om een verzoek te sturen om u terug te bellen, kiest u * 110 * het telefoonnummer van de abonnee # op uw telefoon, als u een MTS-abonnee bent, vervangt u 110 door 144 als u Beeline of Megafon hebt. Inkomende oproepen van deze operators zijn gratis, dus u kunt met de juiste persoon praten zonder uw budget te raken.

Stap 2

U kunt gratis bellen met een mobiele telefoon dankzij de dienst "Bellen op kosten van de gesprekspartner". Formeel telefoneert u en wanneer u de telefoon opneemt, zal het geautomatiseerde systeem de geadresseerde informeren dat hij zal moeten betalen voor het gesprek. Om de service te gebruiken, kiest u vooraf drie nullen als u een Megafon-abonnee bent, 0880 - MTS, 05050 - Beeline-operator.

Stap 3

U kunt niet alleen gratis met uw mobiel bellen, maar ook vanaf uw computer.

Stap 4

Om gebruik te maken van de mogelijkheid om met abonnees te praten zonder extra kosten, installeert u het Skype-programma voor uzelf. U moet een nieuw account registreren en vervolgens kunt u gratis naar elk mobiel nummer bellen. In de toekomst zullen telefoniediensten worden betaald, maar deze methode kan heel geschikt zijn voor één dringende oproep.

Stap 5

Oproepen naar mobiele telefoons kunnen beschikbaar worden gesteld door de zeer bekende site call2friends.com. Om gratis naar mobiele telefoons te bellen, hoeft u alleen maar het abonneenummer in te voeren en op de belknop te drukken. Er zijn echter ook tijd- en kwantitatieve dagelijkse beperkingen, dus nadat de limiet is uitgeput, moet u het account aanvullen. Bellen vanaf deze site is trouwens veel goedkoper dan die van mobiele operators. Het is vooral handig om het te gebruiken als u internationaal moet bellen. Ook kunt u via een speciaal formulier op de website twee gratis cm's per dag versturen, wat ook nog eens een aangename verrassing kan zijn om uw budget te sparen.

Stap 6

Om vanaf je mobiele telefoon gratis naar je mobiele telefoon te bellen, kun je het Poketalk-programma gebruiken door het te downloaden van de website poketalk.com. Om het te gebruiken, moet de applicatie echter ook op de telefoon staan van de abonnee waarmee u contact wilt opnemen. Ook het aantal gratis gesprekken per dag is beperkt, je kunt er niet meer dan twee maken. En je kunt maximaal tien minuten aan gesprekken besteden.

Stap 7

Als u en de abonnee die op een mobiele telefoon moet bellen een iPhone hebben, dan kunt u een gratis videogesprek voeren naar een mobiele telefoon met behulp van het ingebouwde Fase Time-programma. Hiervoor is wel internettoegang nodig, bijvoorbeeld via wifi.

Aanbevolen: