Hoe Het Tarief Smart Mini (Smart Mini) MTS . Aan Te Sluiten

Hoe Het Tarief Smart Mini (Smart Mini) MTS . Aan Te Sluiten
Hoe Het Tarief Smart Mini (Smart Mini) MTS . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief Smart Mini (Smart Mini) MTS . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief Smart Mini (Smart Mini) MTS . Aan Te Sluiten
Video: How to turn a crisis into an opportunity for small businesses. 2024, Maart
Anonim

Mobiele operator MTS biedt zijn klanten een reeks Smart-tariefplannen die zijn ontworpen voor smartphones. Onder deze tarieven kan iedereen iets kiezen dat geschikt is voor zichzelf, afhankelijk van hun behoeften en portemonnee. Laten we eens kijken hoe we het Smart mini (Smart mini) MTS-tarief kunnen aansluiten.

Hoe het tarief Smart mini (Smart mini) MTS. aan te sluiten
Hoe het tarief Smart mini (Smart mini) MTS. aan te sluiten

Dit pakket werkt op prepaid basis. De abonnementskosten bedragen 200 roebel per maand.

Voor het aangegeven bedrag krijgen MTS Smart mini-abonnees de volgende maandelijkse diensten:

  • 1000 minuten naar MTS-telefoons in Rusland;
  • 50 sms'jes naar abonnees van je thuisregio;
  • onbeperkt bellen naar MTS-nummers in de thuisregio;
  • 500 Mb internetverkeer.

Een internetpakket van 1 gigabyte per maand, inbegrepen in de abonnementsprijs, wordt enkel verstrekt tijdens de eerste 2 maanden van gebruik van dit tarief. Houd hier rekening mee bij het aansluiten.

Bedenk ook dat als je al je internetverkeer opgebruikt, het internet in de toekomst volledig wordt geblokkeerd. Om het internet te blijven gebruiken, moet u verbinding maken met de "Turbo-knop" MTS.

De kosten van 1 minuut bellen naar de nummers van andere operators kosten 1,5 roebel. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op de website van de operator, specifiek voor uw regio.

Om het Smart mini-tarief (Smart mini) van MTS aan te sluiten, moet u het volgende doen.

De eerste manier is via de MTS communicatiesalon. Als u problemen heeft met de verbinding, kunt u altijd contact opnemen met het kantoor van het bedrijf en, met hulp van adviseurs, de tarieven en diensten aansluiten die u nodig heeft. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Tweede manier. U kunt een aanvraag indienen om het tarief te wijzigen door te bellen naar het gratis nummer van de enkele referentie-operator MTS 8 (800) 333-08-90 of door simpelweg de combinatie 0890 op uw telefoon te bellen. Met behulp van de aanwijzingen van de operator of auto-informer kunt u de acties die je nodig hebt.

De derde manier is met behulp van opdrachten die op de telefoon zijn getypt. Kies de combinatie * 111 * 1023 # en druk vervolgens op bellen. Na enige tijd ontvang je een reactiebericht met daarin de informatie dat het Smart mini MTS-tarief succesvol is aangesloten.

Overstappen naar dit tarief is gratis. De kosten voor het aansluiten van het tarief voor nieuwe MTS-abonnees bedragen 195 roebel.

Houd er rekening mee dat u het MTS Smart mini-tarief kunt uitschakelen met alle bovenstaande methoden.

Onthoud de volgende combinatie * 100 * 1 #, waarmee u de rest van het sms-pakket, minuten en internet kunt vinden die bij het abonnementsgeld zijn inbegrepen. U kunt deze informatie ook vinden in uw persoonlijke account.

Aanbevolen: