Hoe Het Tarief "Alles Voor 300" Beeline Aan Te Sluiten

Hoe Het Tarief "Alles Voor 300" Beeline Aan Te Sluiten
Hoe Het Tarief "Alles Voor 300" Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief "Alles Voor 300" Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief
Video: КАК ПРОВЕРИТЬ И ОТКЛЮЧИТЬ ПЛАТНЫЕ ПОДПИСКИ У ОПЕРАТОРА БИЛАЙН 2024, April
Anonim

De groep tariefplannen van de Beeline-operator, verenigd onder de algemene naam "All", biedt gebruikers veel voordelen: budgetminuten van gesprek, internetverkeer en opties. Laten we eens kijken hoe we het "All for 300" -tarief van Beeline kunnen aansluiten.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

De lijn van tariefplannen "Alle" is handig omdat het abonnees de nodige diensten biedt die bij de abonnementskosten zijn inbegrepen. Het meest optimale tarief is "Alles voor 150", maar als je meer minuten gesprek per maand, internetverkeer nodig hebt, dan sluit je beter het "Alles voor 300" tarief van Beeline aan.

Voor een maandelijks bedrag, waarvan het bedrag 300 roebel per maand is, krijg je 300 minuten gesprek per dag naar alle Beeline-nummers in Rusland, 4 gigabyte internetverkeer, onbeperkt bellen naar Beeline-nummers in Rusland, evenals 1000 sms-berichten per maand naar nummers van alle operators in de thuisregio.

Om over te schakelen naar een tarief, moet u 50 roebel op uw account hebben. De overgangskosten zijn gelijk aan 0 roebel. In het geval dat u het tarief een maand geleden hebt gewijzigd, bedragen de kosten 50 roebel.

Om verbinding te maken met het "Alles voor 300" tarief van Beeline, kunt u het volgende doen:

De eerste manier is via uw persoonlijke account: ga naar de officiële website van de Beeline-operator, log in op uw persoonlijke account en onderneem de nodige acties. Houd er rekening mee dat u zich in uw persoonlijke account moet registreren om acties uit te voeren.

Tweede manier. Om over te schakelen naar het tarief, kiest u 0674003333 en drukt u vervolgens op de belknop. Het gewenste tarief wordt geactiveerd.

Derde manier. Indien u problemen of moeilijkheden ondervindt bij het overstappen naar een ander tarief, kunt u altijd contact opnemen met het kantoor van de firma Beeline. Vergeet niet dat u een identiteitsbewijs bij u moet hebben.

Onthoud ook het gratis nummer 06745, dat nuttig voor u zal zijn om de rest van het pakket op het "Alles voor 300" -tarief te weten te komen.

Zo sluit u heel eenvoudig het "Alles voor 300"-tarief van Beeline aan en geniet u gemakkelijk van de voordelen van dit tariefplan.

Aanbevolen: