Hoe Het Tarief Megafon-Modem Unlimited Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief Megafon-Modem Unlimited Aan Te Sluiten
Hoe Het Tarief Megafon-Modem Unlimited Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief Megafon-Modem Unlimited Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief Megafon-Modem Unlimited Aan Te Sluiten
Video: Just dance unlimited free trial not working 2024, Mei
Anonim

Momenteel is internet erg populair, mensen gebruiken het bijna overal - op het werk, op vakantie, op reis en zelfs in het buitenland. Om ononderbroken toegang tot internet te garanderen, hebben mobiele operators een apparaat zoals een USB-modem uitgebracht. Hij is erg compact en makkelijk in gebruik. Daarnaast hebben operators verschillende tariefplannen gelanceerd waarmee klanten tegen een maandelijks bedrag gebruik kunnen maken van toegang tot het netwerk. Bijvoorbeeld het Unlimited tariefplan van Megafon OJSC.

Hoe het tarief Megafon-Modem Unlimited aan te sluiten
Hoe het tarief Megafon-Modem Unlimited aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een van de kantoren van uw mobiele operator om het tarief "Megafon-Modem Unlimited" aan te sluiten. Na ontvangst van uw document zal een medewerker van het bedrijf u de meest nauwkeurige informatie over dit tariefplan bezorgen en de verbinding (gratis) tot stand brengen.

Stap 2

Zorg ervoor dat voordat u verbinding maakt, uw persoonlijke account ten minste 150 roebel heeft, aangezien dit bedrag wordt afgeschreven als een aanbetaling voor het tarief. Houd er rekening mee dat op de eerste dag van elke maand abonnementskosten in rekening worden gebracht van uw saldo, gelijk aan 1200 roebel. Heeft u het tarief op een andere dag dan de eerste dag aangesloten, dan wordt het bedrag dat wordt berekend naar rato van de resterende dagen tot het einde van de maand van de rekening afgeschreven.

Stap 3

Abonneer u op het "Megafon-Modem Unlimited"-tarief met behulp van het "Service-Guide"-systeem. Ga naar internet, typ in de adresbalk het e-mailadres van de mobiele operator "Megafon" - www.megafon.ru. Log daarna in op het systeem met vermelding van uw tiencijferige telefoonnummer (92 …….), wachtwoord en symbolen die in de afbeelding worden weergegeven (bescherming tegen spam).

Stap 4

Eenmaal op de hoofdpagina van het persoonlijke account, klikt u op het tabblad "Diensten en tarieven". Selecteer "Tariefopties wijzigen", zoek daar het tarief dat u nodig heeft en zet er een vinkje voor en plaats een vinkje. Klik aan het einde op "Wijzigingen aanbrengen". Hier ziet u ook de prijzen die vermeld staan inclusief BTW.

Stap 5

Indien u geen tijd heeft om de officiële website van de telefoniste te bezoeken of even langs te komen op kantoor, kan u gebruik maken van de klantendienst, hiervoor belt u vanaf uw gsm het verkorte nummer 0890, wacht op het antwoord van de telefoniste. Wat zijn uw paspoortgegevens en leg uit waarom u zich aanmeldt. De operator koppelt je tarief, waarna je je telefoon opnieuw moet opstarten.

Aanbevolen: