Hoe Het Tarief "Blauwe" Tele2 . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief "Blauwe" Tele2 . Aan Te Sluiten
Hoe Het Tarief "Blauwe" Tele2 . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief "Blauwe" Tele2 . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief
Video: Zbt 1626 Tele2 2024, April
Anonim

Na de procedure voor het bijwerken van tariefplannen door de Tele2-operator, wordt het Blauwe tarief een van de meest populaire. De voordelen van dit tariefplan zijn gratis bellen binnen het netwerk van de thuisregio en het ontbreken van een maandelijks bedrag. Laten we eens kijken op welke manieren u het "Blauwe" Tele2-tarief kunt aansluiten.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Het tariefplan "Blauwe" is perfect voor al die gebruikers die actief communiceren met andere Tele2-klanten, twee nummers hebben en ook willen profiteren van de mogelijkheid om te besparen op oproepen binnen het netwerk.

U kunt het Blue tarief op verschillende manieren aansluiten:

De eerste manier is via uw persoonlijke account. Als u bent geregistreerd in uw persoonlijke Tele2 account, moet u inloggen en de functie "Tarief wijzigen" selecteren. U wordt dus overgezet naar het gewenste tariefplan "Blauw", en maakt u kennis met de mogelijkheden ervan.

De tweede manier is om 630 te bellen, wat gratis is. Met behulp van de commando's van de autoinformer kunt u het gewenste tarief koppelen.

De derde manier is USSD-commando's. U moet de combinatie * 116 * 52 # kiezen en vervolgens op de oproep drukken.

De vierde manier is om contact op te nemen met het kantoor van het bedrijf. Bij moeilijkheden kan je steeds terecht op het kantoor van de Tele2-operator, waar ervaren consultants je helpen om het gewenste Blue tariefplan aan te sluiten. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

De vijfde manier is de ondersteuningsdienst. Vergeet niet dat je het Blue-tarief kunt activeren via de supportservice. Om dit te doen, belt u 611 en wacht u op het antwoord van de telefoonnetwerkoperator, die u zal helpen het tarief te activeren.

Houd er rekening mee dat de eerste wijziging van het tariefplan altijd gratis is, in de toekomst wordt u een bedrag van 30 tot 50 roebel in rekening gebracht, afhankelijk van de regio waar u woont.

Zo kunt u snel en eenvoudig het Blue Tele2-tariefplan aansluiten, waardoor u gratis met netwerkabonnees kunt communiceren en geld kunt besparen.

Aanbevolen: