Hoe Het "Vseshechka" -tarief Van Beeline Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Het "Vseshechka" -tarief Van Beeline Aan Te Sluiten
Hoe Het "Vseshechka" -tarief Van Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het "Vseshechka" -tarief Van Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het
Video: Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle - Hoe Het Danst (Live op Pinkpop 2019) 2024, Mei
Anonim

In de lijn van nieuwe tariefplannen van de Beeline-operator is het Vseshechka-tarief het goedkoopste. Laten we eens kijken hoe we het "Vseshechka" -tarief van Beeline kunnen verbinden en loskoppelen.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Beschrijving van het tarief "Vseshechka"

De tariefplannen van de "All"-lijn werden door de operator opgesteld op basis van de studie van de meningen van klanten. Gebruikers noemden de meest gevraagde functies, waarna Beeline de meest populaire van allemaal koos. Zo ontstond een nieuw, vrij economisch tarief genaamd "Vseshechka".

Dit is het kleinste en lichtste tarief in zijn lijn. Helaas ontbreekt het in sommige regio's: Moskou, St. Petersburg en Novosibirsk.

Dit tariefplan bevat alle nodige opties waarvoor abonnementskosten in rekening worden gebracht (voor de meeste regio's is dit 8,3 roebel). Maar voor sommige steden is dat anders.

Op het tariefplan wordt elke dag een bepaald bedrag aangerekend, dat wordt berekend in functie van de totale kostprijs van het pakket. U kunt ook gratis bellen binnen het netwerk, er is een gratis aantal minuten (250 minuten) voor bellen naar alle operators in uw regio en mobiel internet voor een bedrag van 1,5 GB.

Indien de klant niet beschikt over de diensten inbegrepen in dit tarief, kan hij op elk moment overstappen naar hogere tariefplannen van deze familie.

Aansluiting van het tarief "Vseshechka"

1. Gebruikers die dit tarief voor zichzelf willen activeren, moeten het nummer bellen dat speciaal is bedoeld voor het aansluiten van het Vseshechka-tarief - 0674000777.

2. U kunt ook een ander tariefaansluitingsnummer bellen - 0850.

3. U kunt uw persoonlijke account gebruiken op de Beeline website.

4. Door contact op te nemen met het Beeline-kantoor kunt u niet alleen het tarief aansluiten, maar ook meer te weten komen over extra opties.

Overstappen naar een tariefplan is gratis, maar als de klant het tarief minder dan 30 dagen geleden al heeft gewijzigd, wordt in dit geval 100 roebel extra van hem in rekening gebracht.

Het "Vseshechka"-tarief uitschakelen

De verbinding met "Vseshechka" verbreken kan heel eenvoudig zijn: overstappen naar een ander tarief, de simkaart blokkeren, met behulp van de instructies in uw persoonlijke account of met de hulp van een adviseur in het Beeline-kantoor.

Aanbevolen: