Hoe Het Tarief "Nul Twijfels" Beeline Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Tarief "Nul Twijfels" Beeline Aan Te Sluiten
Hoe Het Tarief "Nul Twijfels" Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief "Nul Twijfels" Beeline Aan Te Sluiten

Video: Hoe Het Tarief
Video: КАК ПРОВЕРИТЬ И ОТКЛЮЧИТЬ ПЛАТНЫЕ ПОДПИСКИ У ОПЕРАТОРА БИЛАЙН 2024, Mei
Anonim

Zwart-gele operator Beeline heeft een nieuw tarief aangekondigd met de naam "Nul twijfel". Dit tariefplan is ideaal voor abonnees die graag veel praten en voornamelijk binnen het netwerk telefoneren. Laten we eens kijken naar de kenmerken van het tariefplan en hoe u het Zero Doubt-tarief kunt aansluiten.

Hoe een tarief te activeren?
Hoe een tarief te activeren?

Beschrijving van het tarief "Nul twijfels"

Het Zero Doubt-tarief is vrij eenvoudig: het biedt zijn gebruikers goedkoop sms'en en goedkoop bellen binnen het netwerk zonder maandelijkse vergoeding. Dit tarief omvat de volgende diensten: oproepen naar Beeline-operatornummers, die 0 roebel kosten vanaf de tweede minuut van het gesprek. Er wordt slechts 1 minuut gesprek in rekening gebracht. De kosten van een belminuten naar nummers van andere operators worden verschillend betaald, afhankelijk van uw thuisregio.

Dezelfde regel geldt voor sms: de eerste berichten die per dag worden verzonden, zijn het duurst. De kosten van sms moeten in uw regio worden gecontroleerd.

Dit tarief kan ook behoorlijk winstgevend worden gemaakt als u de "Mijn SMS" -service activeert, evenals enkele opties waarmee u de kosten van internetverkeer kunt verlagen.

Aansluiting van het tarief "Nul twijfels"

Om verbinding te maken met het Zero Doubt-tariefplan op Beeline, moet u 0674 10 222 bellen. Uw aanvraag wordt geaccepteerd en het tarief wordt geactiveerd.

U kunt ook overstappen op het tarief via uw persoonlijke account, wat veel handiger en sneller is. Om dit te doen, moet u inloggen op uw persoonlijke account op de Beeline-website en alle noodzakelijke acties uitvoeren.

In het geval dat je een nieuwe simkaart hebt gekocht in de salons van de operator, wordt ook het volledige bedrag voor de verbinding op je rekening gestort. De kosten voor het overschakelen naar dit tarief zijn 0 roebel, maar als u het tarief vaker dan één keer per maand wijzigt, wordt een bedrag van 50 roebel in rekening gebracht.

U kunt het Zero Doubt-tarief uitschakelen op de Beeline-website, maar ook met behulp van adviseurs op kantoor.

Aanbevolen: