Moet Ik Een Smartphone Op Krediet Nemen?

Moet Ik Een Smartphone Op Krediet Nemen?
Moet Ik Een Smartphone Op Krediet Nemen?

Video: Moet Ik Een Smartphone Op Krediet Nemen?

Video: Moet Ik Een Smartphone Op Krediet Nemen?
Video: Betalen met je smartphone 2024, April
Anonim

Geef je zuurverdiende spaargeld voor een gloednieuw smartphonemodel of profiteer van een leningaanbieding van een van de banken - iedereen beslist voor zichzelf. De uiteindelijke beslissing zal nog afhangen van de som van de voordelen van deze of gene optie.

Moet ik een smartphone op krediet nemen?
Moet ik een smartphone op krediet nemen?

Nieuwe modellen smartphones komen wit uit de Chinese transportband als taarten uit een oven, allemaal zo smakelijk, met mooie hardware-vulling, en de fabrikanten zelf verzekeren dat ze rekening hebben gehouden met alle fouten en de nieuwste innovatieve technologieën van onaardse oorsprong hebben toegepast.

En dus wordt dit alles prachtig gepresenteerd door recensenten, er is geen twijfel over mogelijk - je moet het nemen!

De portemonnee is, zoals altijd, geen assistent bij nieuwe grootschalige aankopen, want hij rammelt verraderlijk met kleinigheden, er is ook geen bankrekening, er is een lening.

Wat is niet de beste optie? En als de winkel afbetalingen aanbiedt, kun je er helemaal niet aan weerstaan. De bedragen van maandelijkse bijdragen zijn echt niet bijten, en de gadget zelf kan vandaag worden gekocht. Als je wacht op een prijsdaling, een verhoging van je salaris, een erfenis van buitenlandse familieleden, komt het goed, maar niet snel. En de smartphone die je leuk vindt, zal niet langer innovatief worden genoemd.

Hier is de keuze: neem vandaag op krediet, of wacht en koop een bloedapparaat, dat tegen die tijd al analogen zal hebben. De keuze ligt voor de hand.

Veel mensen compenseren de eerste leningbetalingen door een oude smartphone te verkopen. Hoe het ook zij, het toestel moet toch passen in een bepaalde prijscategorie, die jij voor jezelf acceptabel vindt. Met andere woorden, als je genoeg geld zou hebben, zou je dan een apparaat uit dit specifieke schap kiezen?

Voordat u een smartphone op krediet koopt, moet u natuurlijk nadenken over de grootte van uw handpalm. Voor zover de grip voldoende is om het apparaat tijdens het lopen stevig vast te houden, is het probleemloos met één hand te bedienen.

De prijs, of liever de kostprijs, is niet altijd bepalend, of omgekeerd, beperkt je keuze in een groot aanbod van smartphones, soms zijn de kosten passend en is de zak voor een 6-inch gigant te klein. Een groot scherm is altijd goed, maar een groot oppervlak is ook gevoelig voor stoten. Ik verzeker je dat bumpers, hoezen, rietjes in extreme gevallen niet zullen redden….

Het is altijd onaangenaam om een nieuwe smartphone aan onze voeten te zien liggen, maar het feit dat we op krediet kopen, drukt ook zijn stempel op ons gedrag, en netheid en soberheid verschijnen. Daarom is de kans op beschadiging van een mobiel apparaat niet zo groot, en kun je tegenwoordig plezier beleven aan het gebruik van een nieuw mobiel apparaat.

Aanbevolen: