Een Mobiele Telefoon Op Krediet Kopen On

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Op Krediet Kopen On
Een Mobiele Telefoon Op Krediet Kopen On

Video: Een Mobiele Telefoon Op Krediet Kopen On

Video: Een Mobiele Telefoon Op Krediet Kopen On
Video: Bespaar flink op je smartphone | Telefoon in combinatie met abonnement | Vraag het SmartphoneMan 2024, Mei
Anonim

In onze tijd is het kopen van goederen op krediet heel gewoon geworden. Dit is best handig, vooral bij het kopen van grote huishoudelijke apparaten, omdat het voor een gemiddelde koper best moeilijk is om zo'n bedrag per keer te betalen. Het is veel gemakkelijker om de prijs in delen te verdelen en deze binnen een jaar, twee jaar te betalen.

Een mobiele telefoon op krediet kopen on
Een mobiele telefoon op krediet kopen on

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - bewijs van loon.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de boekhoudafdeling op uw werkplek. Je moet daar een loonattest halen, in de regel zijn de laatste zes maanden voldoende om een lening aan te vragen. Meestal wordt zo'n certificaat binnen één tot twee dagen gemaakt. Bereid uw documenten voor het verkrijgen van een lening, origineel paspoort en code, evenals kopieën voor. Het is beter om er een paar te doen.

Stap 2

Selecteer de winkel waar je de telefoon op krediet wilt kopen. Overleg a.u.b. met verkopers over deze mogelijkheid. Meestal zijn er in grote winkels bankvertegenwoordigingen om ter plaatse een lening te krijgen. Selecteer eerst uw telefoonmodel en ontvang hiervoor een betalingsdocument van de verkoper.

Stap 3

Neem dan contact op met een bankmedewerker om een telefoon op krediet te kopen. Eerst moet u een formulier invullen en uw documenten indienen. Vervolgens vult een bankmedewerker een aanvraag voor een lening in. Meestal moet u binnen een half uur op antwoord wachten.

Stap 4

Wacht op een positieve reactie op uw aanvraag. Lees vervolgens goed de voorwaarden van de lening, met name met de provisie-, rente- en betalingsbedragen. Lees het contract om problemen in de toekomst te voorkomen. Het kan bijvoorbeeld de onmogelijkheid bepalen om een lening bij andere banken te krijgen.

Stap 5

Lees daarom goed de voorwaarden van het contract. Onderteken de documenten, als alles u uitkomt, ontvang betalingsgegevens om het geleende bedrag terug te betalen, specificeer op welke dagen van de maand u moet betalen. Ga dan met alle documenten naar de kassa en registreer de aankoop van een telefoon op krediet.

Stap 6

Gebruik een andere optie voor het kopen van een telefoon op krediet. Veel banken die overeenkomsten sluiten met bedrijven voor de uitgifte van salariskaarten, bieden medewerkers van deze organisaties handige kredietlijnen. Neem contact op met uw kantoor van de bank op wiens kaart u uw salaris ontvangt en overleg over zo'n lening. Meestal worden dergelijke leningen tegen een minimumtarief verstrekt en worden betalingen automatisch afgetrokken van de kosten op de kaart.

Aanbevolen: