Hoe Een Stem Van Een Microfoon Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stem Van Een Microfoon Op Te Nemen
Hoe Een Stem Van Een Microfoon Op Te Nemen

Video: Hoe Een Stem Van Een Microfoon Op Te Nemen

Video: Hoe Een Stem Van Een Microfoon Op Te Nemen
Video: Thuis Zang Opnemen Voor Beginners 2024, Maart
Anonim

Voice is een veelzijdige tool die altijd paraat staat. Ze kunnen zingen, spreken, poëzie lezen, dieren, mensen en technologische objecten afbeelden, en ook - het kan worden opgenomen in audioformaat via een microfoon.

Hoe een stem van een microfoon op te nemen
Hoe een stem van een microfoon op te nemen

Noodzakelijk

  • Geluidsisolerende microfoon;
  • Mengpaneel;
  • Versterker;
  • Kabels;
  • Een computer waarop een geluidsopnameprogramma is geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Als u een stem opneemt als een muziekinstrument en een melodie in een song speelt, wordt dit als laatste gedaan wanneer de ritmesectie, harmonie-instrumenten en achterstemmen al zijn opgenomen. Vind het wiel niet opnieuw uit, maar u krijgt alleen maar onnodige problemen.

Open dus de geluidseditor en daarin de "min" van je nummer (zonder stem). Sluit de microfoon en apparatuur aan op het netwerk, controleer het microfoonvolume. Het geluid moet uit de versterker komen en het volume moet in de editor worden weergegeven.

Stap 2

Maak een nieuwe track voor spraakopname. Blader door de opname tot het punt waar de stem binnenkomt, meer bepaald twee maten voor het intro, en druk op de opnameknop.

Stap 3

Zing een deel van het stuk (intro, lead, bridge of refrein) en stop. Luister naar de opname en zorg ervoor dat er geen valsheid, onnodige ruis en andere gebreken zijn. Als er iets mis is, overschrijf dan het onderdeel. Overschrijven totdat je kunt.

Stap 4

Als de sectie wordt herhaald, kopieer en plak je de succesvolle take in de juiste delen van het nummer.

Stap 5

Ga naar de volgende sectie, stel het begin van het afspelen in op twee maten voordat de stem begint. Schrijf het op dezelfde manier op als het eerste stuk. Herhaal met de rest.

Stap 6

Luister naar de hele opname, verwijder geluiden en aspiraties tussen frases, voeg desgewenst speciale effecten toe.

Aanbevolen: