Hoe Het Internet Uit Te Schakelen In Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Uit Te Schakelen In Megafon
Hoe Het Internet Uit Te Schakelen In Megafon

Video: Hoe Het Internet Uit Te Schakelen In Megafon

Video: Hoe Het Internet Uit Te Schakelen In Megafon
Video: Модем Роутер Alcatel HH71 VM | Обзор, распаковка | Мегафон бесплатно 2024, April
Anonim

De mobiele operator "Megafon" biedt zijn abonnees een breed scala aan manieren om toegang te krijgen tot internet. Internet vanaf telefoon en computer; allerlei opties om de snelheid te verhogen en onbeperkte pakketten … Met zo'n verscheidenheid aan mogelijkheden, denken veel klanten, die naar het World Wide Web gaan, er niet aan hoe ze de service kunnen uitschakelen wanneer ze deze niet langer nodig hebben. Loskoppelen is echter niet moeilijker dan verbinden!

Hoe het internet uit te zetten in
Hoe het internet uit te zetten in

Het is nodig

Telefoon verbonden met het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Om een eerder geselecteerde dienst te weigeren, hoeft u niet naar het Megafon-kantoor te gaan. Je hebt niets anders nodig dan een mobiele telefoon. Onbeperkt internet voor je telefoon veronderstelt 24 uur per dag toegang tot het wereldwijde netwerk zonder snelheidsbeperkingen (totdat het verkeersvolume 30 Mb per dag bereikt). Als u wilt stoppen met internetten vanaf een mobiele telefoon, kiest u * 527 * 0 #.

Stap 2

Megafon heeft ook onbeperkt internetpakketten voor computers. U kunt het geselecteerde pakket verbinden via de "Service-Guide" - een zelfbedieningssysteem op de officiële website van "Megafon", met behulp van een spraakauto-informer, door een sms te sturen of een korte opdracht op uw mobiele telefoon te typen. Om elk van de pakketten uit te schakelen, wordt ook uitgegaan van zijn eigen commando: "Basic Unlimited Internet" - * 236 * 1 * 0 #; "Praktisch onbeperkt internet" - * 236 * 5 * 0 #; "Optimaal onbeperkt internet" - * 236 * 2 * 0 #; "Progressief onbeperkt internet" - * 236 * 3 * 0 #; "Maximaal onbeperkt internet" - * 236 * 4 * 0 #.

Stap 3

Gebruikers van onbeperkt internet van Megafon, ongeacht waar ze naar het wereldwijde netwerk gaan, gebruiken vaak de optie Snelheid verlengen, waarmee u de oorspronkelijke snelheid kunt herstellen in overeenstemming met onbeperkte toegang gedurende een maand vanaf het moment van verbinding volgens een bepaald verkeersvolume. U kunt de optie op de officiële website van de mobiele operator activeren of deactiveren door een sms-bericht te sturen naar het nummer 000105906 of door * 752 te kiezen op uw mobiel. Schakel ook de optie "Verleng de snelheid!" medewerkers van Megafon verkoop- en servicekantoren of specialisten van de abonneeservice van het bedrijf zullen helpen.

Aanbevolen: