Hoe Het Internet Op Android Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Internet Op Android Uit Te Schakelen
Hoe Het Internet Op Android Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Internet Op Android Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Internet Op Android Uit Te Schakelen
Video: 9 Android Settings You Need To Turn Off Now 2024, April
Anonim

Het verbieden van de internetverbinding op mobiele apparaten met Android kan nodig zijn tijdens roaming of om geld te besparen. Dit probleem kan zowel met het besturingssysteem zelf als met toepassingen van derden worden opgelost.

Hoe het internet op Android uit te schakelen
Hoe het internet op Android uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van uw mobiele apparaat met Android en ga naar het item "Instellingen" om internet uit te schakelen. Selecteer het tabblad Draadloos beheer en vouw de koppeling Mobiel netwerk uit. Pas het selectievakje toe op het vak "Uitschakelen" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Maak ook van de gelegenheid gebruik om internetroaming en gegevensoverdrachtopties in dezelfde sectie uit te schakelen.

Stap 2

Er is nog een andere manier om internet standaard uit te schakelen via een mobiel apparaat met Android. Vouw hiervoor de taakbalk boven aan het scherm uit en zoek vijf indicatoren:

- Wifi;

- Bluetooth;

- satellietnavigatie;

- Mobiel internet;

- trilalarm.

Bepaal de status van deze bedrijfsparameters van uw apparaat - een grijs pictogram geeft aan dat de functie inactief is. Klik op het mobiel internet icoon en wacht tot het kleine kruisje onderaan het icoon verschijnt.

Stap 3

Download en installeer op uw Android-apparaat een gespecialiseerd programma APNdroid dat is ontworpen om de internetverbinding te vereenvoudigen en te automatiseren. Een Access Point Name, of APN, is het toegangspunt van een mobiele operator dat verantwoordelijk is voor het verstrekken van internettoegang. De app helpt u het gebruik van deze punten te voorkomen.

Stap 4

Let op de mogelijkheid om een speciale widget toe te voegen aan het scherm van een mobiel apparaat, waarmee je de toegang tot mobiel internet met één klik kunt in- en uitschakelen. Het is vooral vermeldenswaard dat u met het programma individuele instellingen kunt instellen voor het verzenden en ontvangen van MMS-berichten, zelfs wanneer de internetverbinding is verbroken. De APNdroid-applicatie is volledig Russified en wordt gratis verspreid. De download kan worden gedaan vanaf de officiële website van het programma.

Aanbevolen: