Hoe Het Abonnement Op Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Abonnement Op Megafon Uit Te Schakelen
Hoe Het Abonnement Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Abonnement Op Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Abonnement Op Megafon Uit Te Schakelen
Video: Как разлочить (отвязать) МегаФон Минифон TDS12-1 от оператора МегаФон 2024, April
Anonim

Opgelegde advertenties, nieuws, anekdotes en andere mailings die veel abonnees van het Megafon-netwerk binnenkomen, zijn niet voor iedereen interessant. Om jezelf te isoleren van de eindeloze stroom van vaak nutteloze informatie, moet je onnodige telefoondiensten opgeven.

Hoe abonnement op Megafon uit te schakelen
Hoe abonnement op Megafon uit te schakelen

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - servicecentrum van het Megafon-netwerk.

instructies:

Stap 1

Schakel services uit via de "Servicegids" op de officiële website van de operator "Megafon". Ga hiervoor naar de pagina "Servicegids" door op de link met de juiste naam in het hoofdvenster van de site te klikken. Als u nog geen wachtwoord heeft om toegang te krijgen tot het systeem, gebruik dan het algoritme om dit te verkrijgen, beschreven op de pagina die wordt geopend, net onder de gegevensinvoervelden. Nadat u het wachtwoord heeft ontvangen, voert u het en uw telefoonnummer in het voorgestelde formulier in. Selecteer de sectie: "Servicebeheer", dan - "Alle mailings uitschakelen".

Stap 2

Neem contact op met de 24-uurs referentie- en informatiedienst van het Megafon-netwerk door te bellen naar 0500. Volg het advies van de autoinformer door op de bijbehorende nummers te drukken om naar het gewenste menu te gaan: "Diensten aansluiten en loskoppelen". Of neem contact op met de telefoniste, geef je paspoortgegevens door en vraag hem de mailings die je niet nodig hebt uit te zetten. Hetzelfde kan rechtstreeks bij het Megafon-netwerkvertegenwoordigingskantoor worden gedaan, waarbij u uw paspoort meeneemt. Als u hulp wordt geweigerd, kunt u verwijzen naar de mogelijkheid van een klacht bij een hogere autoriteit (bijvoorbeeld Rospotrebnadzor).

Stap 3

Als een advertentie (anekdotes, nieuws, enz.) op het telefoonscherm verschijnt zonder dat u iets doet, kunt u deze uitschakelen. Deze dienst heet "Kaleidoscope" en wordt automatisch geactiveerd op veel simkaarten van Megafon abonnees. Om van deze service af te komen, opent u het hoofdmenu van uw telefoon, gaat u naar de MegaFonPRO-toepassing, selecteert u "Kaleidoscope", vervolgens - "Instellingen", "Uitzending" en "Uitschakelen".

Stap 4

Daarnaast kun je in de instellingen van je telefoon ook de optie "Netwerkberichten" of "Serviceberichten" uitschakelen (de naam is afhankelijk van het telefoonmodel). Ga hiervoor naar het hoofdmenu, ga naar de sectie: "sms-berichten", selecteer vervolgens "Instellingen" en vervolgens - de bovenstaande subitems.

Aanbevolen: