Hoe Zich Te Ontdoen Van Krassen Op Uw Telefoonscherm

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Krassen Op Uw Telefoonscherm
Hoe Zich Te Ontdoen Van Krassen Op Uw Telefoonscherm

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Krassen Op Uw Telefoonscherm

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Krassen Op Uw Telefoonscherm
Video: Gemakkelijke manier om krassen op de Samsung-telefoon met curvescherm te verwijderen,kras repareren 2024, Mei
Anonim

Misschien heeft iedereen wel eens een probleem gehad wanneer het scherm van hun favoriete telefoon plotseling bekrast raakt of bedekt is met een gaas van kleine krasjes. Zo'n "verrassing" kan iedereen van streek maken, maar wanhoop niet, er zijn veel manieren om krassen op je scherm te verwijderen.

Hoe zich te ontdoen van krassen op het scherm van uw telefoon
Hoe zich te ontdoen van krassen op het scherm van uw telefoon

instructies:

Stap 1

Waarschijnlijk is de gemakkelijkste en meest effectieve manier om van krassen af te komen, ze gewoon te negeren. Bovendien, als krassen onzichtbaar zijn, kan het verwijderen ervan niet alleen de telefoon verpesten, maar ook de garantie ongeldig maken. Krassen zijn meestal alleen zichtbaar in de zon, dus het is het beste om ze te verdragen.

Stap 2

U kunt ook contact opnemen met het servicecentrum, maar houd er rekening mee dat als u geen garantie meer heeft, het verwijderen van krassen u behoorlijk wat kost. In het servicecentrum is er maar één manier om krassen te verwijderen - om het scherm volledig te vervangen. Hierdoor verlies je je garantie niet en ontvang je een compleet nieuw scherm. Maar in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij het vervangen van een touchscreen) kan de reparatieprijs ongeveer de helft zijn van de kosten van de telefoon zelf.

Stap 3

Polijsten is de gevaarlijkste manier om krassen op je telefoonscherm te verwijderen. Bij het polijsten wordt de toplaag gewist, hierdoor kunt u de antireflectiecoating of touchscreen beschadigen, waarna u contact moet opnemen met een servicecentrum. Voordat je gaat polijsten, is het het veiligst om de telefoon uit elkaar te halen en het scherm eruit te halen, als je dat niet doet, loop je het risico de hele telefoon met vuil te verstoppen. Er zijn verschillende manieren om te polijsten

Stap 4

Suède is de meest ineffectieve manier. De essentie van deze methode ligt in het mechanisch polijsten van het suède oppervlak, en dit zal erg lang duren, en als gevolg daarvan is het onwaarschijnlijk dat je alle krassen kwijt raakt.

Stap 5

Plak de GOI. Er zijn een groot aantal opties voor het gebruik van de pasta, bijvoorbeeld GOI-pasta + polijstmachine, GOI-pasta + doek, GOI-pasta + machineolie, enzovoort. Na lang polijsten zou je alle kleine krasjes moeten kunnen verwijderen.

Stap 6

CD/DVD Scratch Remover is de beste manier om te polijsten. Als gevolg hiervan zullen alle kleine krasjes verdwijnen en zal het zeer weinig tijd kosten. Maar er is één nadeel van deze methode: de procedure moet ongeveer een keer per maand worden herhaald, omdat de oude krassen na verloop van tijd zullen verschijnen.

Aanbevolen: