Hoe Krassen Te Verwijderen?

Hoe Krassen Te Verwijderen?
Hoe Krassen Te Verwijderen?

Video: Hoe Krassen Te Verwijderen?

Video: Hoe Krassen Te Verwijderen?
Video: Een kras van je auto verwijderen? Alles over krassen | Wegenwacht Legt Uit 2024, Mei
Anonim

Iedereen vroeg zich af hoe je krassen snel en moeiteloos verwijdert? Er zijn veel opties om dit te doen, maar er zijn er maar een paar die handig, snel en effectief zijn. Als je plotseling je telefoonscherm hebt bekrast en een nieuwe koopt vanwege een of twee krassen, dat zou je natuurlijk niet willen, dan hoef je niet boos te zijn - ga ervoor.

Hoe krassen te verwijderen?
Hoe krassen te verwijderen?

Er zijn methoden waarmee u krassen voor 100% kunt verwijderen, maar er zijn enkele nuances:

  • als de krassen erg diep zijn, kunnen ze niet volledig worden verwijderd.
  • het deel van de spiegel of het scherm waarop u krassen wilt verwijderen, moet van de hele structuur van het object worden verwijderd, of het nu een telefoon of een eenvoudige kamerspiegel is, omdat het uiterst onhandig is om te werken en u misschien niet in staat bent om de kras volledig te verwijderen.

Om aan de slag te gaan heb je een lineair elektrisch scheerapparaat nodig van verschillende merken zoals Brown of Panasonic. Je hebt ook een zachte doek nodig, bij voorkeur pluisvrij, die wordt gebruikt voor het afvegen van computerschermen. Zodra u deze elementen hebt voorbereid, gaat u aan de slag:

  • eerst moet u het gaas van het scheerapparaat verwijderen;
  • ten tweede, knip een cirkel uit een servet, in de hoop dat het twee keer moet worden gevouwen en dat het qua formaat in het scheermesje moet passen.
  • nu moet je een servet nemen en het op het mes leggen en het dan rond de randen bevestigen met een zijden draad.
  • zet het scheerapparaat aan en polijst langzaam het scherm of de spiegel. Pas op, als je het servet niet goed bevestigt, kan het oppervlak krassen krijgen, wat je eigenlijk niet zou willen. Na een paar minuten polijsten is het zo goed als nieuw en zijn er geen krassen meer.

Als u weet wat goi-pasta is, kunt u krassen snel en moeiteloos verwijderen. Koop hiervoor een klein steentje goy paste en wrijf het op een stuk harde wollen doek (best op een voetendoek). Wrijf vervolgens over de bekraste plekken. Als je wilt dat je artikel zo goed als nieuw is, wrijf dan 20 minuten in, het resultaat zal je aangenaam verrassen.

U kunt ook krassen verwijderen met disc polish. Alles wat u nodig heeft is:

  • koop een tube polijstmiddel voor schijven;
  • breng aan op het beschadigde oppervlak van het scherm of de spiegel;
  • neem een wattenstaafje of een klein stukje watten en wrijf het een paar minuten goed in.
  • dan moet je de resterende glans met een andere doek verwijderen en je scherm is zo goed als nieuw.

Met deze methoden kunt u krassen voor altijd vergeten.

Aanbevolen: