Hoe U Krassen Van Uw Telefoon Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Krassen Van Uw Telefoon Kunt Verwijderen
Hoe U Krassen Van Uw Telefoon Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Krassen Van Uw Telefoon Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Krassen Van Uw Telefoon Kunt Verwijderen
Video: Remove Scratches from your Smartphone Screen with TOOTHPASTE ! 2024, April
Anonim

Elke bezitter van een mobiele telefoon wil de behuizing van zijn toestel behouden zoals het was bij aankoop. Maar op een veelgebruikte mobiele telefoon verschijnen vroeg of laat krassen, die het uiterlijk van de handset aantasten. Om lelijke beschadigingen in de kortst mogelijke tijd en met een minimale investering van geld te verwijderen, maakt het gebruik van een speciale polijstpasta voor kunststof oppervlakken het mogelijk. Een paar eenvoudige stappen zijn voldoende om krassen van het telefoonhoesje te verwijderen.

Hoe u krassen van uw telefoon kunt verwijderen
Hoe u krassen van uw telefoon kunt verwijderen

Het is nodig

  • - polijstpasta voor telefoonschermen;
  • - wattenschijfjes of zachte doek;
  • - wattenstaafjes.

instructies:

Stap 1

Voordat u met de procedure begint, verwijdert u verschillende soorten vuil van de behuizing en het display van uw telefoon. Dit kan met speciale vochtige doekjes of oppervlaktereinigingsproducten voor mobiele apparaten.

Stap 2

Knijp vervolgens wat polijstpasta op het bekraste gebied. Probeer het product aan te brengen op een onopvallende plek aan de zijkant of achterkant van de behuizing.

Stap 3

Neem een wattenstaafje en wrijf over het product, waarbij u op het oppervlak drukt. Als na deze procedure het plastic oppervlak zijn kleur heeft verloren of als blijkt dat het display van de telefoon uit verschillende lagen bestaat, waarop luchtbellen zijn verschenen door het gebruik van pasta, weiger dan polijstmiddel te gebruiken.

Stap 4

Als na de proeftoepassing de kleur van het plastic niet is veranderd en er geen verslechtering van het uiterlijk van het apparaat is, ga dan verder met het gebruik van de polijstpasta.

Stap 5

Neem een wattenschijfje of een zachte doek en wrijf 2-3 minuten over het aangebrachte product, waarbij u stevig op het plastic drukt. Herhaal het wrijven en knijp er elke keer een nieuwe batch polish uit, totdat het oppervlak glad is.

Stap 6

Veeg je telefoon na het polijsten af met een schoon, droog wattenschijfje of een nieuwe zachte doek. Om het scherm of de glanzende achterkant van de cel te beschermen tegen nieuwe schade, plakt u een speciale film voor displays op het oppervlak, nadat u deze vooraf uit een groot stuk film op de gewenste maat hebt gesneden.

Stap 7

Om de behuizing van het apparaat te beschermen tegen nieuwe krassen, moet u een speciale hoes van het juiste formaat kopen. Kies beschermende accessoires waarmee u de machine vrij kunt gebruiken. Aan deze vereisten wordt voldaan door siliconen of lederen hoesjes met gaten in de locatie van de toetsen, connectoren en de luidspreker van de telefoon of tas, die de mobiele telefoon volledig afdekken, met een antislip binnenoppervlak.

Aanbevolen: