Hoe De Svyaznoy-kaart Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Svyaznoy-kaart Te Activeren
Hoe De Svyaznoy-kaart Te Activeren

Video: Hoe De Svyaznoy-kaart Te Activeren

Video: Hoe De Svyaznoy-kaart Te Activeren
Video: HOW TO UNLOCK AND REMOVE ICLOUD ACTIVATION LOCK WITH NEW TRICK 2024, Maart
Anonim

De universele kaart van Svyaznoy is een interessant product op de markt voor bankdiensten, bedoeld voor een breed scala aan gebruikers. Dit is een kaart van het Mastercard-betalingssysteem, dat deelneemt aan loyaliteitsprogramma's, d.w.z. als je ermee winkelt, verdien je punten. Daarnaast wordt rente in rekening gebracht over het kassaldo.

Hoe de Svyaznoy-kaart te activeren
Hoe de Svyaznoy-kaart te activeren

Het is nodig

  • - paspoort;
  • - mobiele telefoon;
  • - 600 roebel.

instructies:

Stap 1

Om een Svyaznoy-kaart aan te vragen, moet u naar de dichtstbijzijnde mobiele salon van Svyaznoy of SvyaznoyBank komen. Het kantoor geeft u een bankserviceovereenkomst, die u moet invullen. Bestudeer de voorwaarden zorgvuldig. Documenten worden alleen afgegeven op vertoon van een paspoort. U krijgt automatisch ook een verzekeringscontract voor het geld dat u heeft gestort. Deze extra service zorgt voor de veiligheid van uw geld op de kaartrekening en hun terugkeer naar u in het geval van diefstal door fraudeurs, en de kosten bedragen 50 roebel per maand. U kunt zich desgewenst afmelden voor deze optie. Nog eens 50 roebel per maand moet je betalen voor de sms-informatiedienst.

Stap 2

Wees bereid om een behoorlijke hoeveelheid tijd op de afdeling door te brengen als operators praten voortdurend over communicatieproblemen in hun systeem. Lees de servicekosten en alle voorwaarden voor het gebruik van de kaart vooraf op de Svyaznoy-bankwebsite (www.svyaznoybank.ru) om de tijdskosten te verminderen. U kunt het online formulier invullen en de kaart gewoon ophalen bij het dichtstbijzijnde Svyaznoy-filiaal.

Stap 3

De universele kaart van Svyaznoy neemt deel aan het depositoverzekeringssysteem, d.w.z. de bedragen die erop liggen voor een bedrag van maximaal 700.000 roebel zijn verzekerd en worden gegarandeerd geretourneerd in geval van problemen met de bank. Over het geld dat op de kaart wordt geplaatst, wordt elke maand rente in rekening gebracht tegen een tarief van 10% per jaar. Een vereiste is de aanwezigheid van een gemiddeld saldo van ten minste 10.000 roebel gedurende de maand. De rente wordt opgeteld bij het bedrag op de kaart, d.w.z. gekapitaliseerd.

Stap 4

Betaal de kassier voor de jaarlijkse service. Op dit moment is dit bedrag 600 roebel. Daarna wordt er een bevestiging naar uw mobiele telefoon gestuurd dat uw kaart is geactiveerd. U ontvangt ook een sms met een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de internetbank.

Stap 5

Kies vanaf uw mobiele telefoon het nummer dat wordt vermeld in het boekje dat bij de kaart wordt geleverd. Als reactie ontvangt u een sms met de pincode van uw kaart. Hiermee kunt u geldopnames uitvoeren. Meer dan 1000 roebel in elke geldautomaat wordt zonder commissie opgenomen.

Stap 6

Abonneer u op de nieuwsbrief op de site om op de hoogte te blijven van lopende promoties met meer punten. Door met uw kaart te betalen voor goederen en diensten van partners die deelnemen aan de maandelijkse promotie, krijgt u extra bonussen, die vervolgens gedeeltelijk of volledig kunnen worden gebruikt bij aankopen bij Svyaznoy.

Aanbevolen: