Hoe De Dienst "SMS-vrijheid" Op Tele2 . Te Activeren

Hoe De Dienst "SMS-vrijheid" Op Tele2 . Te Activeren
Hoe De Dienst "SMS-vrijheid" Op Tele2 . Te Activeren

Video: Hoe De Dienst "SMS-vrijheid" Op Tele2 . Te Activeren

Video: Hoe De Dienst
Video: Aanmelden met beveiligingscode via SMS 2024, April
Anonim

Voor wie graag per sms communiceert, heeft Tele2 SMS-unlimited gelanceerd. Nu kunnen abonnees van deze mobiele communicatie de sms-vrijheidsservice activeren en een onbeperkt aantal sms-berichten sturen naar abonnees van elke Russische operator tegen een vast bedrag.

Hoe de sms-vrijheidsservice op Tele2 te activeren?
Hoe de sms-vrijheidsservice op Tele2 te activeren?

Hoe "onbeperkt sms'en" te verbinden op Tele2

Om de optie "SMS-vrijheid" te activeren, moet je naar je persoonlijke Tele2 account gaan (hiervoor moet je je natuurlijk eerst registreren). De registratieprocedure is eenvoudig, dus hier zouden geen problemen mee moeten zijn. Volg de link https://my.tele2.ru/, klik op de pagina die wordt geopend op het tabblad "invoeren", voer vervolgens in het inlogveld uw telefoonnummer in en klik op "onthouden of een wachtwoord krijgen". Daarna ontvang je een sms-bericht met een wachtwoord op je telefoon, voer dit in het daarvoor bestemde veld in. Nadat u uw persoonlijke account hebt ingevoerd, gaat u naar het gedeelte "mijn services" en selecteert u het item "services instellen". Het enige dat u hoeft te doen, is op "verbinden" klikken tegenover de service "SMS-vrijheid".

image
image

Als deze verbindingsmethode niet bij u past, gebruik dan de volgende combinatie: * 155 * 21 # en druk op de "bel"-toets. De service maakt direct verbinding, u ontvangt ook een sms-melding dat de optie succesvol is verbonden.

Het is vermeldenswaard dat na het activeren van de SMS-Freedom-service elke dag een maandelijks bedrag van uw account wordt afgeschreven, en het bedrag is afhankelijk van de regio. U kunt meer te weten komen over de abonnementskosten in uw persoonlijke account of door te bellen naar het gratis nummer 611.

Hoe "onbeperkt sms'en" op Tele2 uit te schakelen?

Om de optie "SMS Freedom" uit te schakelen, gebruikt u het USSD-servicecommando * 155 * 20 # en drukt u op de belknop, of gaat u naar uw persoonlijke account, waar u deze service kunt uitschakelen.

Aanbevolen: