Hoe Simkaart Mts Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Simkaart Mts Te Activeren
Hoe Simkaart Mts Te Activeren

Video: Hoe Simkaart Mts Te Activeren

Video: Hoe Simkaart Mts Te Activeren
Video: How to Insert a SIM Card to iPhone and Android | T-Mobile 2024, April
Anonim

Iedereen die een telefoon heeft gekocht, wordt geconfronteerd met de noodzaak om de simkaart van een bepaalde operator te activeren. Ondanks dat de volgorde van handelingen voor alle simkaarten hetzelfde is, ondervinden sommige abonnees moeilijkheden.

Hoe simkaart mts te activeren
Hoe simkaart mts te activeren

Het is nodig

  • • MTS-simkaart;
  • • mobiele telefoon;
  • • computer met internettoegang;
  • • identiteitsbewijs.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een kaart te activeren, is door de handelaar te vragen de kaart te activeren bij aankoop. Of direct na de aankoop, steek de kaart in de telefoon, voer de pincode in en activeer de kaart volgens de instructies in het naslagwerk van de abonnee.

Stap 2

Maar om de een of andere reden deed je dat niet. Niemand verbiedt je om na verloop van tijd naar de MTS-salon te komen en je te vragen de kaart te activeren. Als het niet wordt geblokkeerd wegens wanbetaling of om een andere reden bepaald in de overeenkomst, wordt u binnen enkele minuten geholpen.

Stap 3

Het kan zijn dat u een aanvraag moet schrijven, dus neem uw paspoort mee. Als u schulden heeft bij de telefoniste, moet u betalen voor bellen op beltegoed.

Stap 4

Mocht dit niet passen, dan is er absoluut geen tijd om naar de MTS communicatiesalon te gaan, we gaan een andere methode proberen. Probeer, na het plaatsen van de SIM-kaart, een kort MTS-nummer te bellen - * 111 # call.

Stap 5

Als het niet werkt, bel dan 0890 (of 88003330890) en vertel me het nummer van waaruit je niet kunt bellen. Bewaar voor de zekerheid uw paspoort en een overeenkomst met een telecomoperator (mogelijk heeft u deze nodig).

Stap 6

Opgemerkt moet worden dat het nog steeds beter is om de activering van de kaart op de dag van aankoop aan de verkoper toe te vertrouwen, om later niet in een moeilijke situatie te komen. Dit is vooral belangrijk bij het kopen van een kaart aan een balie in een winkelcentrum of op straat. Soms kan zo'n verkoper een oplichter blijken te zijn.

Stap 7

Een mobiele telefoon aansluiten op de MTS telecomoperator is vrij eenvoudig. Je moet een simkaart kopen, een tarief selecteren, het nummer activeren en meteen MTS-diensten gaan gebruiken

Stap 8

Om verbinding te maken met het MTS-netwerk, plaatst u een bestelling in de online winkel op de officiële website van het bedrijf, of neemt u contact op met de MTS-merkwinkel of de verkoopvertegenwoordiger van het bedrijf. In dit geval is een identiteitsbewijs vereist.

Om de diensten te gaan gebruiken, dient u een eerste betaling te doen in overeenstemming met de voorwaarden van het geselecteerde MTS-tarief. Bereken het voor jou meest geschikte tarief op de officiële MTS website.

Stap 9

Stel een codewoord in - een wachtwoord dat de gegevens van het paspoort of andere persoonlijke documenten van de abonnee kan vervangen wanneer hij telefonisch contact opneemt met het MTS-contactcentrum. Het codewoord wordt ingesteld op verzoek van de MTS-klant - de eigenaar van het contract. U kunt direct een wachtwoord toewijzen wanneer u contact opneemt met de MTS salon-store. U kunt een aanvraag invullen vanaf de officiële MTS-website en deze naar het contactcenter van het bedrijf sturen.

Stap 10

Plaats de simkaart in uw mobiele telefoon en maak gebruik van de diensten van het bedrijf. Het nummer wordt automatisch geactiveerd.

Stap 11

Het is niet moeilijk om de simkaart in het modem te activeren. In de regel wordt een MTS-modem aangeschaft compleet met een simkaart waarop al een bepaald tariefplan is aangesloten. Om het te activeren, volstaat het om de modem in de computer te steken, te wachten tot de installatie van de hardwaresoftware is voltooid en vervolgens verbinding te maken met internet. Daarna wordt de simkaart automatisch geactiveerd. Nu kunt u uw persoonlijke MTS-account invoeren. Hier vindt u alle informatie over uw tariefplan, het saldo, de volledige lijst van aangesloten diensten, enz. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met het MTS-kantoor of bel de operator om erachter te komen hoe u de SIM-kaart op de MTS-modem kunt oplossen en activeren.

Stap 12

Nadat u de simkaart hebt geactiveerd, moet u deze configureren. Alle basisinstellingen worden automatisch ingesteld de eerste keer dat u het apparaat start waarop de simkaart is aangesloten. Het is noodzakelijk om de simkaart te configureren voor gebruikers die een USB-modem gebruiken. Misschien wil je je tariefplan wijzigen, de instellingen van de simkaart schakelen automatisch over naar het nieuwe tarief.

Stap 13

SIM-kaarten zijn een module voor abonnee-identificatie. Dit apparaat slaat unieke informatie op waarmee de abonnee kan worden geïdentificeerd. De formaten van de kaarten zijn verschillend. Je kunt nu verschillende soorten kaarten kopen: standaard, minikaart, microkaart, nanokaart. De keuze van het formaat van de simkaart is afhankelijk van het model mobiele telefoon.

Stap 14

Een simkaart die niet is geactiveerd, kan geen inkomende berichten en oproepen ontvangen of uitgaande oproepen plaatsen. Met haar nummer kunt u uw persoonlijke account niet invoeren op de officiële website van het bedrijf. Zorg er daarom na aankoop voor dat u de kaart activeert om toegang te krijgen tot alle functies. Deze procedure is eenvoudig, het kost niet veel tijd. Maar voor een succesvolle activering moet u de stappen volgen die eerder in dit artikel zijn beschreven.

Stap 15

Er zijn ook speciale tariefplannen en startpakketten die onmiddellijk moeten worden geactiveerd, anders zullen ze opbranden. Kies daarom een van de handigste activeringsmethoden en verbind uw simkaart met het netwerk.

Stap 16

Als je een startpakket hebt voor een tablet die een 3G-module heeft en dus het gebruik van een simkaart ondersteunt, activeer deze dan voordat je de simkaart gebruikt.

Stap 17

Meestal is uw kaart direct bij aankoop geconfigureerd en direct klaar voor verder werk. U kunt direct geld op uw account storten om verbinding te maken met services en alle mogelijkheden van een mobiele provider te gebruiken.

Aanbevolen: