Hoe U Uw Huis Kunt Bekijken Vanaf Een Satelliet

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Huis Kunt Bekijken Vanaf Een Satelliet
Hoe U Uw Huis Kunt Bekijken Vanaf Een Satelliet

Video: Hoe U Uw Huis Kunt Bekijken Vanaf Een Satelliet

Video: Hoe U Uw Huis Kunt Bekijken Vanaf Een Satelliet
Video: NACpraat 4-11-2021 S9 E19 #423: #ossNAC, Talenten, Contracten, Depla, Loting, Interlands, #dorNAC 2024, April
Anonim

Wilt u uw huis niet op een satellietfoto zien? Misschien vind je niet alleen je huis, maar beschouw je ook je auto als een van de auto's die op het erf geparkeerd staan!

Hoe u uw huis kunt bekijken vanaf een satelliet
Hoe u uw huis kunt bekijken vanaf een satelliet

instructies:

Stap 1

De internetdienst "Google Maps" bestaat al enkele jaren en wordt regelmatig bijgewerkt met foto's van nieuwe nederzettingen. Nog niet zo lang geleden waren op Google Maps alleen foto's van grote steden te vinden, en tegenwoordig zijn er zelfs kleine dorpjes op te vinden.

Stap 2

Ga naar de website om uw huis op satellietfoto's te vinden www.google.com en open het gedeelte 'Kaarten'. Voer uw thuisadres in het veld in en klik op de knop "Zoeken op de kaart". Mocht de kaart niet direct openen, klik dan op de link met uw adres (in het scherm aan de linkerkant), en er opent zich een kaart van uw omgeving voor u, waarop uw huis wordt aangegeven

Stap 3

Klik in de rechterhoek van het scherm op de knop Satelliet om de kaart naar satellietweergave te schakelen. Gebruik het muiswiel om in te zoomen op de afbeelding. Als er foto's, video's of beschrijvingen van Wikipedia zijn voor een bepaalde locatie op de kaart, kunt u deze inschakelen door de cursor over de "Satelliet"-knop te bewegen en de vakjes in de overeenkomstige menu-items aan te vinken.

Stap 4

Welnu, om alle charme van nieuwe technologieën ten volle te proeven, beweeg je opnieuw over de "Satelliet"-knop en klik je op het "Aarde"-pictogram om 3D-kaarten te activeren. In deze modus kun je huizen en andere objecten zo dicht mogelijk op de kaart zien, die in driedimensionale vorm worden weergegeven.

Aanbevolen: