Hoe Te Bekijken Vanaf Satelliet In Realtime

Inhoudsopgave:

Hoe Te Bekijken Vanaf Satelliet In Realtime
Hoe Te Bekijken Vanaf Satelliet In Realtime

Video: Hoe Te Bekijken Vanaf Satelliet In Realtime

Video: Hoe Te Bekijken Vanaf Satelliet In Realtime
Video: Hoe het werkt: internet, satelliet-tv, satellieten 2024, April
Anonim

Wil je de aarde vanuit de ruimte zien? Een dergelijke mogelijkheid kan tegenwoordig niet alleen worden geboden door navigators, maar ook door internetbronnen, waarmee u beelden van satellieten in realtime of met een kleine vertraging kunt bekijken.

Hoe te bekijken vanaf satelliet in realtime
Hoe te bekijken vanaf satelliet in realtime

instructies:

Stap 1

Als je een draagbare GPS-navigator hebt, zijn de wereldkaarten al in het geheugen opgenomen, dat kan worden bijgewerkt, op voorwaarde dat een speciale service is aangesloten en een maandelijkse betaling voor gebruik of verkeer wordt betaald. Dit wil niet zeggen dat je met behulp van deze kaarten volledig kunt genieten van het uitzicht vanaf de satelliet (vooral niet in realtime), maar het is goed mogelijk om de geplande route vanuit vogelperspectief van dichterbij te bekijken.

Stap 2

Gebruik het Google Earth-programma. Hiervoor heeft u een navigator of een mobiele telefoon met GPRS (en NMEA-protocol) en een computer nodig.

Stap 3

Volg de link https://www.ruslapland.ru/gps.htm en installeer de Russische versie van de GPS TrackMaker-software. Installeer het Google Earth-programma

Stap 4

Markeer in het programmavenster de delen van de wereldbol die je nodig hebt op de wereldbol. Sluit de GPS aan op uw computer en start de GPS TrackMaker-software. Selecteer de knop "Netwerkverbinding" op de werkbalk en vervolgens - NMEA-protocol (of navigatormodel).

Stap 5

Klik op de Google Earth-knop om de verbinding te starten. Op verzoek van het programma om verbinding te maken met internet, klikt u eerst op "Nee" (aangezien alle geselecteerde kaarten op de wereld al zijn opgeslagen in de cache van de computer) en kijkt u eerst naar de plaats waar u zich nu bevindt, rechtstreeks vanuit de ruimte. Maak daarna verbinding met internet en geniet van het satellietbeeld van de aarde.

Stap 6

Ga naar de website https://www.n2yo.com en volg de beweging van een van de satellieten op een Google Map

Stap 7

Krijg een glimp van de aarde vanuit de ruimte met NASA's voorspellersatellieten op https://climate.nasa.gov/Eyes/eyes.html. Daarvoor moet u echter de Mozilla Firefox-browser installeren (als u deze nog niet gebruikt) om de afbeelding weer te geven.

Aanbevolen: