VK-video Bekijken Vanaf Een PDA

Inhoudsopgave:

VK-video Bekijken Vanaf Een PDA
VK-video Bekijken Vanaf Een PDA

Video: VK-video Bekijken Vanaf Een PDA

Video: VK-video Bekijken Vanaf Een PDA
Video: ДТП и авария! Подборка на видеорегистратор за 9.11.21 Ноябрь 2021 2024, April
Anonim

Met de toename van het aantal beschikbare smartphones en PDA's, evenals de uitbreiding van het snelle internetbereik, neemt de vraag naar programma's die video van het netwerk kunnen bekijken toe. Heel vaak is dit een video van het populaire sociale netwerk Vkontakte.

VK-video bekijken vanaf een PDA
VK-video bekijken vanaf een PDA

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een flash player downloaden voor je besturingssysteem. Gebruik de zoekfunctie op uw model om erachter te komen welk besturingssysteem op uw telefoon is geïnstalleerd. Als u een PDA met Windows Mobile-besturingssysteem heeft, kunt u gratis Macromedia Flash Player 7 downloaden voor Pocket PC van oude modellen of Adobe Flash Lite voor nieuwe modellen. Beide spelers zijn ingebouwd in het systeem. Nadat je ze hebt geïnstalleerd, kun je video's van het Vkontakte-netwerk rechtstreeks in de ingebouwde browser bekijken. Hetzelfde moet worden gedaan als je een smartphone hebt met een Android- of Symbian-besturingssysteem.

Stap 2

U kunt ook de browsers Opera Mobile of Skyfire voor uw telefoonmodel downloaden. Beide browsers kunnen de taak van het bekijken van Vkontakte-video's beter aan dan de ingebouwde. In de nieuwste versie van de meest populaire browser voor mobiele apparaten - Opera Mini, is het ook mogelijk om video's van het sociale netwerk Vkontakte te bekijken. Toegegeven, deze functie werkt als u de mobiele versie van de site bezoekt.

Stap 3

Als uw telefoon de Vkontakte-video niet afspeelt, moet u het ondersteuningsforum vinden. Het is mogelijk dat uw model eigenaardigheden of softwareproblemen heeft. Je moet er ook op letten dat om video's op het netwerk te bekijken, de snelheid van de internetverbinding behoorlijk hoog moet zijn. Internetten gaat het beste via 3G of Wi-Fi.

Stap 4

Besteed aandacht aan speciale programma's voor het bekijken van video's van het Vkontakte-netwerk. Voor apparaten met het Windows Mobile-besturingssysteem zijn er bijvoorbeeld VK Media Player en Vkontakte Video-programma's. Er zijn analogen van deze programma's voor apparaten op andere besturingssystemen. De eigenaardigheid van deze programma's is dat ze geen flash-speler nodig hebben, evenals de mogelijkheid om te downloaden, de videokwaliteit te selecteren en te sorteren.

Aanbevolen: