Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Bekijken
Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Bekijken

Video: Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Bekijken

Video: Hoe U Oproepen Vanaf Uw Telefoon Kunt Bekijken
Video: Gesprekken doorschakelen op uw Android Phone 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om uit te zoeken welke oproepen, wanneer en naar welke nummers er vanaf een mobiele telefoon zijn gevoerd. Misschien lijkt het je dat iemand je telefoon heeft gebruikt of dat er een onredelijk groot bedrag van je rekening is afgeschreven.

Oproepen vanaf uw telefoon bekijken
Oproepen vanaf uw telefoon bekijken

instructies:

Stap 1

Als u uitgaande oproepen van een mobiele telefoon wilt weten, is het meestal niet moeilijk om dergelijke informatie te verkrijgen. Ga naar het menu en selecteer Oproepen - Gekozen nummers om erachter te komen welke oproepen met een mobiele telefoon zijn gedaan. In deze map zie je wie en wanneer ze hebben gebeld vanaf deze simkaart. Als de simkaart uit de telefoon is verwijderd, kunnen gespreksgegevens uit het geheugen verdwijnen. Informatie over inkomende en uitgaande oproepen en sms-berichten kan ook opzettelijk worden verwijderd.

Stap 2

Als u geen informatie over oproepen in de telefoon zelf hebt gevonden, neemt u contact op met het kantoor van uw mobiele operator en bestelt u de details van de oproepen. U dient uw paspoort bij u te hebben. De telefoniste bezorgt u een “transcript” van de factuur voor de gewenste periode op papier of in de vorm van een MMS-bericht. Meestal wordt de detailleringsservice aangeboden tegen een kleine vergoeding, en de kosten zijn afhankelijk van de periode waarin u geïnteresseerd bent. Het detail bevat de datum en tijd van oproepen, het telefoonnummer en de duur van het gesprek.

Stap 3

Op de websites van veel operators kunt u na registratie per e-mail details van oproepen bestellen. Soms wordt deze online service gratis aangeboden door de operator, dus het gebruik van de site is nog winstgevender.

Stap 4

Wat betreft oproepen vanaf een vaste telefoon, worden in de regel alleen betaalde oproepen opgenomen - interlokale oproepen en oproepen naar mobiele nummers. Het komt voor dat ze al worden weerspiegeld in de betalingsbewijzen die elke maand binnenkomen. Het is onwaarschijnlijk dat de volledige details van oproepen vanaf een vaste telefoon door een van de telefoonmaatschappijen worden verstrekt. Uitzonderingen zijn mogelijk als de PBX digitaal is. Maar in de regel wordt dergelijke informatie niet aan gewone abonnees verstrekt, maar alleen aan speciale overheidsinstanties. Neem in elk geval contact op met uw telefoonmaatschappij om eventuele vragen op te helderen, aangezien het beleid vaak van bedrijf tot bedrijf verschilt.

Aanbevolen: