Hoe U Gratis Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Hoe U Gratis Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon
Hoe U Gratis Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Gratis Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Gratis Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon
Video: 5 Ways to Make Free Calls Using Google Voice | Free Phone Calls On PC and Mobile 2024, April
Anonim

Geld op een mobiele telefoon raakt vaak op op het meest ongelegen moment. U kunt echter altijd gratis bellen vanaf een computer naar de mobiele telefoon van de gewenste abonnee, zonder een communicator te gebruiken en zonder uw account opnieuw aan te vullen.

U kunt gratis bellen met uw mobiele telefoon van de cosmuter
U kunt gratis bellen met uw mobiele telefoon van de cosmuter

Gratis Skype-gesprek is een handige functie

Installeer het Skype-programma, waarmee gebruikers in elke stad en elk land gratis kunnen bellen vanaf een computer naar een mobiele telefoon. Er zijn echter enkele beperkingen. U kunt slechts één keer gratis een mobiel nummer bellen met het programma, waarna het u aanbiedt om geld op uw account te storten. Als u echter zo'n oproep nodig heeft, kunt u snel een nieuwe gebruiker registreren en de bewerking gratis voltooien.

Digitale apparaten om te helpen

Bezitters van smartphones en tablets op basis van de populaire besturingssystemen Google Android en Apple iOS kunnen een van de vele applicaties installeren die gratis bellen naar een mobiele telefoon mogelijk maken, bijvoorbeeld Fring, Viber, Tap4Call, LINE, Forfone en anderen. In dit geval is het meestal nodig dat de andere abonnee ook de bijbehorende applicatie op zijn telefoon installeert, omdat de verbinding precies tot stand wordt gebracht met behulp van het applicatieprotocol. Hierover eens zijn is gemakkelijk en soms noodzakelijk, vooral als u van plan bent om de persoon vaak te bellen.

Internetbronnen om gratis te bellen

Gebruik een van de vele online diensten waarmee iedereen gratis kan bellen van computer naar mobiel. De populaire site https://call2friends.com biedt bijvoorbeeld aan om te bellen met behulp van VOIP-technologie. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een microfoon op uw computer aan te sluiten en het gewenste nummer te bellen. Er is alleen een beperking op het aantal gratis oproepen per dag: inwoners van Rusland kunnen het nummer niet meer dan 30 keer per dag vrij bellen. Het is ook mogelijk om twee gratis sms'jes per dag te versturen.

De website poketalk.com werkt op een iets andere manier. Om gratis van een computer naar een mobiele telefoon te bellen, moet je een speciale Poketalk-applicatie installeren. In de toekomst kunt u ermee bellen zonder de site te openen. Het programma kan zowel op een thuiscomputer als op een mobiele telefoon worden geïnstalleerd. De beperkingen zijn hier wat strenger - er zijn slechts 2 gratis oproepen per dag beschikbaar.

Aanbevolen: