Hoe U Gratis Online Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Online Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon
Hoe U Gratis Online Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Gratis Online Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe U Gratis Online Kunt Bellen Vanaf Een Computer Naar Een Mobiele Telefoon
Video: GRATIS BELLEN VIA JE PC GEEN GRAP GEEN GRAP 2024, April
Anonim

De wereld staat niet stil. Dus de telegraaf werd vervangen door de telefoon, vaste telefoons werden vervangen door mobiele, en nu kun je online bellen vanaf een computer. Verbinding maken met familie en vrienden via internet is eenvoudig, handig en goedkoop. Velen zijn ook geïnteresseerd in de vraag hoe je gratis van een computer naar een mobiele telefoon kunt bellen.

Hoe u gratis online kunt bellen vanaf een computer naar een mobiele telefoon
Hoe u gratis online kunt bellen vanaf een computer naar een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Op internet vindt u veel sites en speciale programma's waarmee u spraak- en videogesprekken met elkaar kunt voeren. Een aanvullende service van dergelijke services is om hun gebruikers in staat te stellen hun mobiele telefoon vanaf een computer te bellen terwijl ze online zijn.

Stap 2

Alle oproepen naar mobiele telefoons gaan via de gateway van de operator, dus het is bijna onmogelijk om een bedrijf te vinden dat zijn gebruikers gratis onbeperkt bellen biedt, maar er is nog steeds een uitweg in een dergelijke situatie.

Stap 3

Om gratis online te bellen, kunt u zich registreren op een site die oproepen voor reclame verkoopt. U kunt overal ter wereld een mobiele telefoon van een abonnee bellen, maar u moet eerst een of meerdere reclamespotjes van enkele minuten bekijken. De duur van het gesprek zal beperkt zijn, dus het gesprek moet voldoende kort en zinvol zijn. De site freewebcall.net biedt de mogelijkheid om op deze manier vanaf een computer te bellen.

Stap 4

IP-telefonie wordt steeds meer en meer verspreid in de wereld, vooral in de zakelijke omgeving. Deze manier van communiceren is zeer betaalbaar, maar heeft nog niet de juiste aandacht van individuen gekregen. Aanbieders proberen daarom met alle macht gebruikers aan te trekken. Een van de methoden is om na registratie op de site de mogelijkheid te bieden om vanaf een computer gratis online naar een mobiele telefoon te bellen. Tijdens de proefperiode kun je overal ter wereld bellen, maar de tijd en het aantal gesprekken is beperkt. Om meer te communiceren kunt u een nieuw account aanmaken, echter de meeste providers verzekeren zich tegen dergelijke misleiding door te vragen een mobiel telefoonnummer aan de pagina te koppelen. U kunt vanaf uw computer gratis uw mobiele telefoon bellen door naar het websiteadres te gaan: bifly.ee/rus/Probnyj-zvonok.

Stap 5

Op sommige sites kunt u op bepaalde dagen gratis bellen naar elk land. Er worden zowel tijdelijke als kwantitatieve beperkingen ingesteld. Om gratis naar het gewenste mobieltje te bellen, moet je wachten tot de actie erop van toepassing is. Een voorbeeld van zo'n site is www.evaphone.ru. Dergelijke promoties zijn vaak geregeld in Mail Agent-programma's, Skype en andere hulpprogramma's voor het voeren van videogesprekken.

Stap 6

Het is dus heel goed mogelijk om gratis te bellen vanaf een computer naar een mobiele telefoon. Als je echter geen tijd hebt om te wachten op de gewenste actie, je bent te lui om naar reclames te kijken, moet je toch uitslapen.

Aanbevolen: