Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Megafon Disable

Inhoudsopgave:

Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Megafon Disable
Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Megafon Disable

Video: Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Megafon Disable

Video: Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Megafon Disable
Video: App Abonnement Opzeggen (iPad en iPhone) 2024, April
Anonim

Vaak merken mobiele abonnees dat geld met hoge snelheid van hun rekening begint te verdwijnen. In dergelijke gevallen moet u allereerst betaalde abonnementen op Megafon uitschakelen. Dit kan via internet of met uw telefoon.

Betaalde abonnementen uitschakelen op Megafon
Betaalde abonnementen uitschakelen op Megafon

instructies:

Stap 1

Gebruik de internetassistent van de operator om betaalde abonnementen op Megafon uit te schakelen. Open hiervoor de hoofdpagina van de officiële website van het bedrijf en klik op de link "Servicegids" in de rechterbovenhoek. Vervolgens moet u zich registreren om uw persoonlijke account in te voeren. Klik op de bijbehorende link op de pagina of bel * 105 * 2 # op uw telefoon. Als gevolg hiervan ontvangt u een bericht met uw inlogwachtwoord.

Stap 2

Log in op uw persoonlijke account met uw telefoonnummer en het ontvangen wachtwoord. Ga naar het menu "Diensten en Tarief" en vervolgens naar het betreffende item genaamd "De reeks diensten wijzigen". Om betaalde abonnementen op Megafon uit te schakelen, schakelt u het selectievakje uit naast de services die u niet nodig hebt en slaat u de wijzigingen op door op de juiste knop te klikken.

Stap 3

Beheer uw services met behulp van speciale korte USSD-commando's. Je vindt ze op het mobiele kantoor of op de officiële website van de operator. Voer in het zoekvak de naam van het abonnement of de service in. Als gevolg hiervan kunt u het juiste commando vinden om betaalde abonnementen op Megafon uit te schakelen.

Stap 4

Stuur het woord STOP naar het verkorte nummer waarvan u ongewenste meldingen ontvangt. Meestal helpt dit om vervelende abonnementen kwijt te raken. Het succes van de actie wordt bevestigd door een reactiebericht waarin wordt gemeld dat u zich hebt afgemeld voor de service.

Stap 5

Neem voor hulp contact op met een van de Megafon-klantenondersteuningskantoren in uw stad. Geef werknemers uw paspoort (het nummer moet speciaal voor u worden uitgegeven) en vraag hen vervolgens om bepaalde betaalde abonnementen uit te schakelen. De operatie duurt minder dan een minuut.

Stap 6

Bel het verkorte nummer 0500 om contact op te nemen met het All-Russian Subscriber Support Center van Megafon. Vertel de reagerende medewerker uw paspoortgegevens en vraag hem om u uit te schrijven voor betaalde diensten. Ook deze procedure is snel en volledig gratis. Het hangt er alleen van af hoe vrij de inbellijn zal zijn.

Aanbevolen: