Betaalde Abonnementen Op Beeline Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Betaalde Abonnementen Op Beeline Uitschakelen?
Betaalde Abonnementen Op Beeline Uitschakelen?

Video: Betaalde Abonnementen Op Beeline Uitschakelen?

Video: Betaalde Abonnementen Op Beeline Uitschakelen?
Video: How To Disable Discord Nitro AutoPay/Subscription on Discord!! 2024, April
Anonim

Om de kosten van mobiele communicatie te verlagen, kunt u betaalde abonnementen op Beeline uitschakelen als u de diensten van deze operator gebruikt. Het bedrijf biedt zijn klanten verschillende mogelijkheden om aangesloten abonnementen en diensten te beheren, zodat u zelf overbodige kunt verwijderen.

Betaalde abonnementen op Beeline uitschakelen?
Betaalde abonnementen op Beeline uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Gebruik de gemakkelijkste en snelste manier om betaalde abonnementen op Beeline uit te schakelen. Bel gewoon op je telefoon het nummer 0684006. Als reactie op deze actie ontvang je een bericht dat alle lopende abonnementen zijn verwijderd.

Stap 2

Bel het verkorte nummer 0611 of 0622. Druk op nul om onmiddellijk contact op te nemen met de vertegenwoordiger van de technische ondersteuning van de operator. Vraag of je betaalde abonnementen hebt. Als dit wordt bevestigd, zal de operator ze op uw verzoek uitschakelen. Neem contact op met de supportmedewerker met het verzoek om inkomende berichten van korte betaalde nummers direct te weigeren, zodat je in de toekomst geen soortgelijke problemen hebt. U krijgt geen onnodige reclame en spam meer.

Stap 3

Probeer betaalde abonnementen op Beeline uit te schakelen via uw online persoonlijke account. Klik op de bijbehorende link op de website van de exploitant. Krijg een wachtwoord om uw account in te voeren door * 110 * 9 # te kiezen op uw telefoon. Helemaal onderaan de pagina kunt u bestaande abonnementen vinden en deze uitschakelen door op de bijbehorende links hiernaast te klikken. Als de lijst leeg is, heb je geen aangesloten abonnementen.

Stap 4

Neem contact op met een van de klantenservicekantoren voor hulp bij het uitschakelen van betaalde abonnementen op Beeline. Neem uw paspoort mee en schrijf een aanvraag onder begeleiding van het kantoorpersoneel. Zorg ervoor dat het telefoonnummer voor u is geregistreerd, anders kunt u geen gebruik maken van de service om onnodige abonnementen te verbreken.

Stap 5

Schakel betaalde abonnementen op Beeline zelf uit door een bericht te sturen met het woord STOP of STOP naar het verkorte nummer waarvan u ongewenste informatie ontvangt. Dit is een gratis procedure, waardoor u een reactie krijgt waarin staat dat het abonnement succesvol is gedeactiveerd.

Stap 6

Gebruik de gratis service "Black and White Lists", waardoor u zich voor eens en voor altijd afschermt van de acties van fraudeurs die abonnees van verschillende betaalde services misleiden. Het volstaat om 0858 te bellen of gewoon contact op te nemen met de medewerkers van een van de kantoren in uw stad.

Aanbevolen: