Alle Betaalde Services En Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Alle Betaalde Services En Abonnementen Op MTS Uitschakelen
Alle Betaalde Services En Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Video: Alle Betaalde Services En Abonnementen Op MTS Uitschakelen

Video: Alle Betaalde Services En Abonnementen Op MTS Uitschakelen
Video: Se Landsholdet konkurrere: Masser af afslutninger fra træningen 💥⚽ 2024, April
Anonim

Als je genoeg hebt van te veel betalen voor mobiele communicatie, probeer dan alle betaalde diensten en abonnementen op MTS uit te schakelen. De operator biedt verschillende manieren om betaalde diensten te deactiveren, maar informeert abonnees zelden voor hun eigen voordeel.

Probeer alle betaalde services en abonnementen op MTS uit te schakelen
Probeer alle betaalde services en abonnementen op MTS uit te schakelen

Hoe alle betaalde services op MTS uit te schakelen

Het is onmogelijk om alle betaalde diensten en abonnementen op MTS uit te schakelen zonder te weten welke diensten er op dit moment op je telefoon zijn aangesloten. Gebruik hiervoor de toetsen om het commando * 152 * 2 # te kiezen en druk op de belknop. Informatie over betaalde diensten die op uw nummer staan, wordt weergegeven op het scherm of in een speciale sms. Om alle betaalde diensten op MTS zelf uit te schakelen, gebruik je de combinatie * 152 * 2 * 2 * 3 #. Daarna ontvangt u een melding over het succesvol afronden van de operatie.

U kunt alle betaalde services op MTS uitschakelen via uw persoonlijke account op de officiële website van het bedrijf. De ingang van het kantoor bevindt zich onderaan de pagina. Alle aanbevelingen voor het verkrijgen van een persoonlijke login en wachtwoord worden op het scherm gegeven en de registratieprocedure zal niet veel tijd in beslag nemen. Het uiterlijk van de online assistent verandert periodiek, maar je ziet in ieder geval een gedeelte van de huidige services en services. Selecteer via servicebeheer die overbodig zijn en schakel zelf uit.

Neem contact op met de helpdesk van de operator op 0890 door het gedeelte voor directe verbinding met technische ondersteuning in het spraakmenu te selecteren. Vraag de operator eerst om de verbonden betaalde services een naam te geven en vertel hem vervolgens welke u wilt uitschakelen. De handeling wordt ter plaatse uitgevoerd en na het beëindigen van het gesprek zijn alle overbodige al uitgeschakeld.

Hoe alle abonnementen op MTS uit te schakelen

Het uitschakelen van alle betaalde abonnementen op MTS zal de Cost Control-service helpen, waarnaar het USSD-commando * 152 # u zal helpen om naar over te schakelen. Met behulp van de instructies in het tekstmenu kunt u onnodige mailings deactiveren. U kunt de gegevens over de aangesloten diensten ook opvragen via een sms-verzoek met het nummer 1 tot het nummer 8111. Zodra u weet welke informatiediensten op dit moment actief zijn, zoekt u op internet of op de website van de operator naar codes die ze uitschakelen, bijvoorbeeld * 111 * 29 # voor "Beep"-service, * 111 * 20 # voor WAP en * 111 * 4751 # voor weersvoorspelling.

U kunt alle betaalde diensten en abonnementen op MTS volledig uitschakelen, zelfs weigeren van de MTS-nieuwsbrief. Het volstaat om het commando * 111 * 375 # in te voeren. U ontvangt een sms met een melding over een succesvolle deactivering. Houd er rekening mee dat dit in de toekomst het vinden van informatie over uw saldo kan belemmeren.

Neem contact op met een MTS-communicatiesalon en vraag medewerkers om alle betaalde diensten en abonnementen uit te schakelen. Hiervoor is een paspoort nodig. Desalniettemin hebben kantoormedewerkers de laatste tijd steeds vaker abonnees doorgestuurd naar hun persoonlijke account op de website van de operator, verwijzend naar het feit dat sommige diensten alleen daar kunnen worden uitgeschakeld. Als abonnee heb je het recht om erop aan te dringen dat alle onnodige zaken in de salon direct worden uitgeschakeld.

Aanbevolen: