Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Tele2

Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Tele2
Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Tele2

Video: Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Tele2

Video: Betaalde Abonnementen Uitschakelen Op Tele2
Video: НЕТ СПОСОБА ОПЛАТЫ ЧЕРЕЗ TELE2 ! ПРОПАЛ СПОСОБ ОПЛАТЫ ЧЕРЕЗ ТЕЛЕ2 ! КАК ДОНАТИТЬ ЧЕРЕЗ TELE2 ! 2021 2024, April
Anonim

Merk je dat de Tele2 simkaart te snel zonder geld zit, dan heb je hoogstwaarschijnlijk betaalde diensten aangesloten. Je kunt ze desgewenst uitschakelen, maar eerst moet je weten welke betaalde abonnementen je hebt.

Betaalde abonnementen uitschakelen op Tele2
Betaalde abonnementen uitschakelen op Tele2

Betaalde services uitschakelen op Tele2

Om informatie over verbonden betaalde diensten te ontvangen, moet u * 153 # bellen vanaf uw telefoon en op "bellen" drukken. Na een paar minuten ontvangt u een bericht waarin u meer te weten komt over alle eerder verbonden services. Nadat u de informatie hebt ontvangen, beslist u welke opties u wilt uitschakelen en gaat u vervolgens naar de Tele2 "Persoonlijke account" (login.tele2.ru).

Zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoert en u zich in uw account bevindt, gaat u naar het gedeelte "servicebeheer" en klikt u, tegenover de services die u niet nodig heeft, op de knop "uitschakelen". Het is vermeldenswaard dat u de "Beep" -service in uw persoonlijke account niet kunt uitschakelen, u kunt dit alleen doen via het commando * 115 * 0 # en "call". Nadat u de combinatie heeft gekozen, ontvangt u een antwoordbericht met informatie dat de dienst is uitgeschakeld. Vanaf deze periode worden de abonnementskosten voor de optie van 2,5 roebel per dag niet in rekening gebracht.

Betaalde abonnementen uitschakelen op Tele2

Om het abonnement "Tele2 Topic" te deactiveren, kiest u een speciaal USSD-commando in de vorm * 152 * 0 # en drukt u op de knop "bellen". Na een bepaalde tijd ontvang je een bericht over het loskoppelen van de dienst, vergeet daarna niet je telefoon opnieuw op te starten. Het is vermeldenswaard dat het abonnement zelf gratis is, maar veel berichten bevatten betaalde inhoud, waarvan de kosten worden aangegeven in het informatiebericht.

Om een groot aantal abonnementen uit te schakelen, kunt u beter contact opnemen met de abonneeservice door het verkorte nummer 611 te bellen en de medewerkers te vragen onnodige abonnementen voor u uit te schakelen. Het is de moeite waard eraan te denken dat de oproep uitsluitend moet worden gedaan vanaf een Tele2-simkaart (elke), en wees voorbereid om het nummer te noemen waarop u de opties wilt uitschakelen, evenals informatie over wie deze simkaart is geregistreerd.

Als u de betaalde service "Blacklist" gebruikt, waarmee u oproepen kunt filteren, en u wilt deze uitschakelen of corrigeren, ga dan naar uw "Persoonlijke account" en ga naar het gedeelte "Services" in de "Blacklist" sectie, waar u eenvoudig instellingen kunt wijzigen of de optie kunt weigeren.

Aanbevolen: