Zelfisolatie En Levering In Online Winkels Tijdens De Coronaviruspandemie

Inhoudsopgave:

Zelfisolatie En Levering In Online Winkels Tijdens De Coronaviruspandemie
Zelfisolatie En Levering In Online Winkels Tijdens De Coronaviruspandemie

Video: Zelfisolatie En Levering In Online Winkels Tijdens De Coronaviruspandemie

Video: Zelfisolatie En Levering In Online Winkels Tijdens De Coronaviruspandemie
Video: Online-shop until you drop! • Z zoekt uit 2024, Mei
Anonim

Om de menselijke gezondheid tegen het coronavirus te beschermen, nemen autoriteiten over de hele wereld steeds effectievere maatregelen om de pandemie te stoppen. Massasporten en sociale evenementen worden afgelast, parken, theaters, scholen, bedrijven en bedrijven sluiten hun deuren voor werk op afstand voor werknemers, staten sluiten grenzen, verbieden de toegang van buitenlandse burgers en beperken vluchten en treinverbindingen. Veel landen zijn in een isolement geraakt.

Zelfisolatie en levering in online winkels tijdens de coronaviruspandemie
Zelfisolatie en levering in online winkels tijdens de coronaviruspandemie

Een andere effectieve maatregel om het coronavirus te bestrijden is zelfisolatie, waarbij alle contact met andere mensen wordt uitgesloten. Voor Moskovieten is een decreet uitgevaardigd over de invoering van een zelfisolatieregime, dat ook geldt voor andere regio's. Het decreet verplicht burgers om thuis te blijven, de bevoegde autoriteiten te informeren over hun aankomst uit het buitenland, over contact met besmette personen, de regels van het regime en andere beperkingen te volgen. Voor overtreding van de regels van het regime - een boete of strafrechtelijke aansprakelijkheid.

Wie heeft zelfisolatie nodig?

• Als u contact heeft gehad met besmette mensen.

• Als er contact is geweest met mensen die recentelijk ongunstige landen hebben bezocht.

• Mensen die afkomstig zijn uit landen die verboden zijn door de WHO.

• Het wordt aanbevolen om familieleden, buren of mensen die samenwonen met mensen die in contact zijn geweest met zieke mensen of die recentelijk ongunstige landen hebben bezocht, in quarantaine te plaatsen.

Lijst van landen voor zelfisolatieregime:

• China;

• Zuid-Korea;

• Iran;

• Italië;

• Spanje;

• Frankrijk;

• Duitsland.

• Rosturizm heeft voor toeristen een lijst opgesteld van landen die niet worden aanbevolen om te bezoeken, die kan worden gevonden op de website van een reisbureau.

Bestel alles wat je nodig hebt - nu is het beter op internet

De online winkel Computer Market bestaat sinds 1996 en is een van de grootste online winkels in de Russische Federatie. Het personeel bestaat uit enkele honderden specialisten en de catalogus heeft al lang meer dan 70.000 rubrieken. Er zijn afhaalpunten in heel Rusland en snelle levering

Computer Market ontwikkelt zich actief en streeft ernaar om zo nuttig en gemakkelijk mogelijk te zijn voor klanten! Een breed assortiment - meer dan 20 productcategorieën staan tot uw dienst, waaronder tienduizenden producten voor elk gebied: computers en componenten, verbruiksartikelen voor apparatuur, zakelijk (werken met B2B), constructie, reparatie, tuinieren en nog veel meer. Bestellingen worden standaard contactloos bezorgd. De koerier plaatst de bestelling bij de deur en loopt een paar meter weg terwijl de klant de bestelling ophaalt.

U kunt 250 roebel krijgen voor een beoordeling van de winkel als aan alle voorwaarden van de promotie is voldaan

Hoe lang leeft het coronavirus in pakketjes?

Een nieuw type coronavirus kan alleen onder bepaalde voorwaarden zonder menselijk lichaam overleven. Voor het virus is het belangrijk dat het leefgebied vochtig is en de omgevingstemperatuur schommelt tussen 0 en 20 graden. De overlevingstijd van het virus is duizelingwekkend, maar wetenschappers konden de overleving van het virus gedurende 9 dagen documenteren. Aanvullende voorwaarden voor overdracht van het virus zijn een bepaald medium, bijvoorbeeld: infuus, contact of oraal. Daarom, zelfs als uw pakket zich in het stadium van overdracht naar de transportafdeling bevindt en is geïnfecteerd met een virus, kan het virus niet overleven bij verzending over lange afstanden. Wetenschappers uit Californië stelden deze vraag al in januari. En ze kwamen erachter dat er geen enkel geregistreerd geval is van een persoon die ziek wordt via de post of koerierspost. Verwanten van het coronavirus leven slechts enkele uren aan de oppervlakte en worden via ademhalingsdruppeltjes van mens op mens overgedragen.

Regels voor zelfisolatieregime

Het nieuwe virus heeft een lange incubatietijd van 14 dagen. In het beginstadium, terwijl het virus in het lichaam zich nog niet tot een kritieke massa heeft verspreid, kunnen tekenen van de ziekte op geen enkele manier verschijnen, maar op dit moment is een persoon al een distributeur van het virus.

1. Het regime is ingesteld op 14 dagen vanaf de datum van verblijf in het land uit landen die verboden zijn door de WHO en het ministerie van Volksgezondheid.

2. U moet de plaatselijke afdelingen van het ministerie van Volksgezondheid informeren over uw komst. Er zijn hotlines in alle regio's.

3. Bij contact met besmette mensen is het ook noodzakelijk om de autoriteiten te verwittigen en jezelf te isoleren.

4. Het is noodzakelijk om thuis te blijven, niet te gaan werken, studeren en niet naar buiten te gaan. Gebruik alleen servicediensten voor het bezorgen van voedsel, medicijnen en afvalverwerking op een contactloze manier, je kunt ook vrijwilligers om hulp vragen. Producten betalen op afstand, de koerier zal de bestelling voor de deur achterlaten.

5. Gezinsleden die in hetzelfde gebied wonen, moeten ook in quarantaine.

6. Neem de algemene regels van hygiëne in acht, ontsmet en ventileer de woning.

7. Als de temperatuur stijgt en er tekenen van ODS verschijnen, bel dan een ambulance.

Hoe ziekteverlof wordt betaald?

Aangezien een persoon wordt gedwongen om niet te werken, is het noodzakelijk om ziekteverlof te verkrijgen. U hoeft geen medische instelling te bezoeken, u moet het ministerie van Volksgezondheid of de plaatselijke kliniek op de hoogte stellen van zelfisolatie en het ziekteverlof wordt op het adres afgeleverd. Ziekteverlof wordt betaald volgens de algemene regels van het arbeidsrecht.

Aanbevolen: