Punten Overzetten Naar Een Ander Nummer

Inhoudsopgave:

Punten Overzetten Naar Een Ander Nummer
Punten Overzetten Naar Een Ander Nummer

Video: Punten Overzetten Naar Een Ander Nummer

Video: Punten Overzetten Naar Een Ander Nummer
Video: Zo zet je al je contacten over naar je nieuwe Android-toestel 2024, Mei
Anonim

De MTS-operator biedt zijn abonnees een vrij handig programma voor het verzamelen van speciale punten voor het geld dat op de rekening wordt uitgegeven. Om deze punten te kunnen verzamelen, moet u zich registreren op de officiële website van het bedrijf.

Punten overzetten naar een ander nummer
Punten overzetten naar een ander nummer

instructies:

Stap 1

Al uw uitgaven zullen extra punten toevoegen aan het totaal van punten, en wanneer u een bepaald bedrag bereikt, kunt u ze besteden aan het bestellen van tijdschriften, cd's met muziek en films en andere geschenken. Bonuspunten in het kader van het programma "MTS Bonus" kunnen worden overgedragen aan andere programmaleden. Om dit te doen, moet u een sms sturen naar het verkorte nummer 4555 met de volgende inhoud: "GIFT".

Stap 2

U kunt ook een sms sturen naar het verkorte nummer 4555 met de tekst "GIFT". SMS-gegevens hebben dezelfde betekenis, dus typ wat u het handigst vindt. Als je een bericht ontvangt dat er een cadeau voor je is binnengekomen in de vorm van bonuspunten, moet je deze activeren. Je moet ook een bericht sturen naar 4555 met de volgende tekst: "ACCEPTEREN". Alle sms'jes voor deze promotie zijn gratis als je ze in je regio verstuurt.

Stap 3

U kunt de ontvangen punten ook activeren op de website www.bonus.mts.ru. Om dit te doen, moet u naar de site gaan met uw inloggegevens en een bericht over het geschenk vinden. Klik vervolgens op de knop "Accepteren" naast het bericht. Zodra u de punten accepteert, wordt er een melding naar uw mobiele telefoon gestuurd dat de punten succesvol zijn overgedragen.

Stap 4

De operator "MegaFon" heeft een soortgelijk programma. Het is echter onmogelijk om punten over te dragen op "MegaFon" - u kunt alleen een cadeau geven, gekozen en betaald met punten, door het aan uw vriend te adresseren.

Aanbevolen: