Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Activeren
Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Op Je Telefoon Te Activeren
Video: Hands-on with the new "Apps" feature in Your Phone for Windows 10 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een gekocht spel op je telefoon te activeren. Het is mogelijk om GPRS-technologieën, sms- of telefoonberichten te gebruiken. Niettemin is het belangrijkste onderdeel van elke vorm van activering de sleutel die zich in de doos met het spel of de gelicentieerde schijf bevindt.

Hoe het spel op je telefoon te activeren
Hoe het spel op je telefoon te activeren

instructies:

Stap 1

Gebruik de automatische methode om het spel op de telefoon te activeren wanneer u het apparaat aansluit op een computer met internettoegang. Om dit te doen, voert u gewoon de seriële sleutel in het overeenkomstige veld in wanneer u de toepassing voor het eerst start. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken en wacht tot het registratieproces is voltooid.

Stap 2

Ga naar de programmawebsite en voer de opgeslagen seriële sleutel in het overeenkomstige veld van het gedeelte "Game-activering" in om de activeringsprocedure in handmatige modus uit te voeren. Typ de vereiste apparatuurcode in de gelijknamige regel en gebruik de speciale knop "Een activeringssleutel verkrijgen". Bewaar de ontvangen sleutel op een geschikte plaats open het spel op je computer. Roep het spelbeveiligingsmenu op en typ het ontvangen nummer in het daarvoor bestemde veld. Druk op de knop "Op een andere manier activeren" en voer de ontvangen sleutel opnieuw in op de gewenste regel van het geopende dialoogvenster. Bevestig uw keuze door op de knop Volgende te klikken en wacht tot de activeringswizard is voltooid.

Stap 3

Typ het serienummer van het spel in het daarvoor bestemde veld en klik op de knop "Op een andere manier activeren" om een alternatieve methode te implementeren om het geselecteerde spel te activeren. Gebruik het tabblad "SMS" van het geopende dialoogvenster en sla de ontvangen waarde op. Stuur de opgeslagen symbolen naar het opgegeven verkorte nummer en sla de activeringscode op die in het antwoord kwam. Typ deze code in een lege regel van het activeringsformulier en bevestig de juistheid door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 4

Om het gewenste spel telefonisch te activeren, typt u het serienummer in het daarvoor bestemde veld en klikt u op de knop "Op een andere manier activeren". Gebruik het tabblad "Telefoon" in het dialoogvenster dat wordt geopend en kies het nummer dat wordt aangegeven in de regel "Activering". Geef het serienummer van het opgeslagen spel een naam aan de operator en geef de hardwarecode op. Onthoud het nummer dat door de operator is gegeven en voer het in het lege veld van het activeringsformulier in. Bevestig uw keuze door op de knop Volgende te klikken en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: