Games Downloaden Naar PS3

Inhoudsopgave:

Games Downloaden Naar PS3
Games Downloaden Naar PS3

Video: Games Downloaden Naar PS3

Video: Games Downloaden Naar PS3
Video: How To INSTALL GAMES In PS3 HEN Tutorial 2021 (Install PS3 Games Free) 2024, Mei
Anonim

Voor gedownloade games voor PlayStation 3 heb je speciale software nodig en moet je elke schijf in het station vinden. Houd er daarnaast rekening mee dat de oude manier om gedownloade games op een console te draaien (jailbreak) al lang achterhaald is en door veel ontwikkelaars vaak niet meer wordt ondersteund.

Games downloaden naar PS3
Games downloaden naar PS3

Het is nodig

  • - Internet toegang;
  • - verwijderbare opslag;
  • - firmwareprogramma.

instructies:

Stap 1

Voordat je games voor je PlayStation 3 downloadt, moet je eerst de firmware van je apparaat controleren. Als u fabriekssoftware hebt geïnstalleerd, leest u meer over de procedure voor het flashen van de gameconsole, zodat u later gedownloade games kunt uitvoeren. U kunt informatie van de volgende site gebruiken: https://jbreaker.ru/. Lees de PlayStation 3 garantievoorwaarden voordat je gaat flashen.

Stap 2

Nadat u aangepaste firmware hebt geïnstalleerd, gaat u verder met het starten van de gedownloade games nadat u ze eerder van internet hebt gedownload (u kunt links vinden op speciale thematische forums, ook zoeken naar torrents). Download de multiMAN-software en de BDEMU-drive-emulator. Controleer de gedownloade bestanden op virussen en kopieer ze naar een verwisselbaar opslagapparaat. Plaats de USB-stick in de console, ga dan naar het menu "Games" en "Install Package Files".

Stap 3

Installeer met de joystick eerst de multiMAN manager en daarna de BDEMU. Kopieer je gedownloade games naar een verwisselbare schijf (een externe harde schijf of flashstation is voldoende). Markeer in de multiMAN-manager het installatiebestand met een kruis, waarna het spel vanzelf zou moeten mounten. Het is het beste om eerst een willekeurige schijf in het station van uw console te plaatsen, aangezien niet alle games vanzelf beginnen.

Stap 4

Als je eerder een jailbreak hebt gebruikt, installeer dan na het flashen het programma Fix Permission op je console. Het wordt op dezelfde manier geïnstalleerd als de vorige programma's, daarna, wanneer je games start, heb je geen zwart scherm. U kunt ervoor kiezen om het niet te installeren als er geen probleem is, maar sla het gedownloade installatieprogramma op voor het geval dat. Vergeet niet de geïnstalleerde apparatuur en gedownloade games te controleren op virussen.

Aanbevolen: