Hoe Kies Je Een Betaalterminal

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Betaalterminal
Hoe Kies Je Een Betaalterminal

Video: Hoe Kies Je Een Betaalterminal

Video: Hoe Kies Je Een Betaalterminal
Video: The Basic Functions On Your Ingenico Payment Terminal (USA) 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden betaalterminals als handig in gebruik beschouwd. Dit zijn speciale hardware- en softwaresystemen die de mogelijkheid bieden om een verscheidenheid aan betalingen te accepteren (mobiele communicatie, terugbetaling van bankleningen, betaling van nutsvoorzieningen, evenals diensten van internetproviders), en die ook de mogelijkheid bieden om de rekening van de bank aan te vullen kaarten en persoonlijke rekeningen van betalingssystemen.

Hoe kies je een betaalterminal
Hoe kies je een betaalterminal

instructies:

Stap 1

Bestudeer de markt van fabrikanten en maak uzelf vertrouwd met fabrikanten van betaalterminals, met hun product en prijzen ervoor.

Stap 2

Kies een van de productiebedrijven. Bezoek indien mogelijk hun officiële vertegenwoordigingskantoor (kantoor), waar u rechtstreeks kunt communiceren met vertegenwoordigers van het bedrijf en al uw vragen kunt stellen. Op deze manier heeft u meer informatie over de betreffende serviceprovider.

Stap 3

Bepaal de plaats waar de betaalterminal in de toekomst zal worden geïnstalleerd, aangezien het type hiervan ook afhankelijk is - dat wil zeggen een buitenbetaalterminal of een betaalterminal voor gebouwen.

Stap 4

Kies een bepaald model betaalautomaat dat je het leukst vindt.

Stap 5

Besteed aandacht aan de kwaliteit van de componenten van de betaalterminal van dit model (de duur en duur van de werking van de terminal hangt af van hun kwaliteit en dus van uw inkomsten ermee). Ga niet voor te goedkope onderdelen. Kies betaalterminals die gebruik maken van componenten van fabrikanten zoals CashCode, Custom, Citizen, Samsung, Acer - dit zijn hoogwaardige componenten.

Stap 6

Zorg voor de kwaliteit en juiste inrichting van de interne ruimte van de betaalautomaat (belangrijk voor het onderhoud), de plaats van ventilatie, de kwaliteit van alle bevestigingsmiddelen en weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Stap 7

Controleer de sterkte van de behuizing van de betaalautomaat.

Stap 8

Zorg ervoor dat het bedrijf dat u een betaalautomaat ter aankoop aanbiedt een vervangingsfonds heeft, diensten verleent met betrekking tot garantieservice en eventuele reparatie van de betaalautomaat. Anders moet u de bijbehorende werkzaamheden op eigen kosten uitvoeren.

Stap 9

Ga door met het papierwerk voor de aanschaf van een betaalautomaat als deze aan al uw eisen voldoet.

Aanbevolen: