Hoe De Luidspreker Op Je Telefoon Te Versterken

Inhoudsopgave:

Hoe De Luidspreker Op Je Telefoon Te Versterken
Hoe De Luidspreker Op Je Telefoon Te Versterken

Video: Hoe De Luidspreker Op Je Telefoon Te Versterken

Video: Hoe De Luidspreker Op Je Telefoon Te Versterken
Video: Muziek vanaf je smartphone versterkt afspelen via de Bluetooth speaker. 2024, Mei
Anonim

Het volume van de luidspreker is niet altijd geschikt voor gebruikers van mobiele telefoons. Deze parameter wordt geregeld door de instelling in het bijbehorende menu. Als het volume niet verandert wanneer de instellingen worden gewijzigd, moet het onderdeel worden vervangen.

Hoe de luidspreker op je telefoon te versterken
Hoe de luidspreker op je telefoon te versterken

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Ga naar de instellingen voor het geluidsthema of de instellingen voor de huidige belmodus. Pas het maximale beltoonvolume voor inkomende oproepen aan. Als uw telefoon verschillende luidsprekers gebruikt om te praten en om inkomende oproepen en berichten te laten overgaan, moet u deze instellingen niet door elkaar halen.

Stap 2

Druk in de stand-bymodus van de telefoon op de knop met de pijl omhoog aan de zijkant van uw telefoon, indien beschikbaar in uw telefoonmodel. Ook kan bij sommige oudere modellen het luidsprekervolume worden aangepast met een joystick. In de oproepmodus wordt het volume op dezelfde manier aangepast.

Stap 3

Om het volume van de luidsprekers te verhogen, vraagt u de servicecodes voor uw telefoonmodel aan, waaronder de code die toegang geeft tot geluidsinstellingen die verder gaan dan het niveau dat door de firmware is toegestaan. Het is het beste om deze methode niet te gebruiken, omdat dit in de meeste gevallen de luidspreker van de telefoon zal beschadigen.

Stap 4

Let ook op het verschil in servicecodes voor verschillende modellen, soms kunnen ze hetzelfde zijn voor één fabrikant en soms kan het gebruik van de verkeerde de verkeerde instellingen openen. Houd er rekening mee dat om de voltooiing van de bewerking te bevestigen, u hoogstwaarschijnlijk de beveiligingscode van de telefoon moet invoeren, die in de meeste gevallen standaard 00000, 12345 enzovoort is.

Stap 5

Neem contact op met een speciaal servicecentrum voor de reparatie van telefoons en bestel ze om de luidspreker van het apparaat te vervangen, wat een laag volume aangeeft. Dit zal de beste oplossing voor het probleem zijn. Kies onder de servicecentra alleen de services die een garantieperiode vaststellen voor de uitgevoerde bewerking en het nieuwe telefoongedeelte. Maak ook geen gebruik van de diensten van onbekende diensten.

Aanbevolen: