Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw VK-groep

Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw VK-groep
Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw VK-groep

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw VK-groep

Video: Hoe U Geld Kunt Verdienen In Uw VK-groep
Video: GELD VERDIENEN IN DE STAD! | GTA 5 Roleplay (TDA) 2024, Mei
Anonim

Wanneer je besluit om je eigen groep te creëren, weet je misschien niet eens hoe je er geld mee kunt verdienen.

Hoe u geld kunt verdienen in uw VK-groep
Hoe u geld kunt verdienen in uw VK-groep

Laten we beginnen met het feit dat de groep in eerste instantie is opgericht met het doel de doelgroep ertoe te brengen, d.w.z. potentiële klanten, klanten, consumenten. Dat wil zeggen, om uw bedrijf te laten draaien, moet u zoveel mogelijk mensen over u weten. De Vktontakte-groep geeft gewoon een uitstekende gelegenheid om zich te laten gelden voor een groot publiek. Natuurlijk moet je hierin investeren, want je kunt zelfstandig een groep promoten, maar het is lastig, tijdrovend en energie-intensief. Gebruik geen servers van bedriegende vrienden - ze trekken bots of mensen aan die totaal niet geïnteresseerd zijn in uw diensten, die misschien zelfs nooit in uw groep kijken, terwijl ze er voor geld lid van worden. Gebruik om een groep te promoten servers die garanderen dat je precies de doelgroep aantrekt, bijvoorbeeld uit concurrerende groepen. Zodra uw groep een behoorlijk aantal doelgroepleden heeft, moet u zelf voelen dat het aantal bestellingen voor uw diensten is toegenomen. mensen worden zich bewust van u en uw diensten.

De volgende mogelijkheid om geld te verdienen aan de groep is de webartex.ru-service - als uw groep meer dan 1000 abonnees heeft, bezoeken een bepaald aantal mensen het elke dag, dan kunt u veilig een aanvraag indienen om uw site in overweging te nemen. Deze service is een artikelruil. Als uw site de moderatie doorstaat (naast het aantal abonnees zijn er andere vereisten), dan zullen artikelen van deze bron regelmatig op de muur in uw groep worden geplaatst - dit is een soort advertentie. En hiervoor zal er natuurlijk geld voor je druppelen.

Om geld te verdienen met andere soorten advertenties, moet u uw groep goed promoten - breng deze naar de top. Vervolgens kunt u adverteerders vinden en hun advertenties in uw groep plaatsen.

Aanbevolen: