Hoe U Zonder Risico Een Smartphone Kunt Kopen In Chinese Online Winkels

Inhoudsopgave:

Hoe U Zonder Risico Een Smartphone Kunt Kopen In Chinese Online Winkels
Hoe U Zonder Risico Een Smartphone Kunt Kopen In Chinese Online Winkels

Video: Hoe U Zonder Risico Een Smartphone Kunt Kopen In Chinese Online Winkels

Video: Hoe U Zonder Risico Een Smartphone Kunt Kopen In Chinese Online Winkels
Video: Buying a $15 Smartphone in China | Is it Possible? 2024, Mei
Anonim

Veel mensen denken erover om een smartphone te kopen bij Chinese online winkels. De prijs is daar goedkoper, maar de risico's die aan zo'n aankoop verbonden zijn, zijn beangstigend. Dit artikel is gebaseerd op echte ervaring met dergelijke online winkels. Deze tips helpen u de levering van uw smartphones te versnellen en begrijpen hoe u een verkoper kunt kiezen met minimaal risico voor uzelf.

Hoe u zonder risico een smartphone kunt kopen in Chinese online winkels
Hoe u zonder risico een smartphone kunt kopen in Chinese online winkels

instructies:

Stap 1

Het is het meest winstgevend om smartphones van merken uit dit specifieke land te kopen op Chinese handelsvloeren. Bovendien zijn er twee niveaus van merken. De zogenaamde noname, d.w.z. merken die voor niemand onbekend zijn, maar veel goedkoper zijn. En de Chinese merken zijn ons redelijk bekend: Lenovo, Xiaomi, JiaYu. Deze bedrijven produceren behoorlijk hoogwaardige apparaten die onze aandacht verdienen. Dus het eerste advies is dit. Probeer smartphones van toonaangevende Chinese merken te kiezen, neem geen risico's met "grijze paarden".

Stap 2

Als in gewone online winkels een korting van 20% als onbetaalbaar wordt beschouwd, dan kun je op Chinese handelsvloeren 50% zien. En het hoeft geen slecht product te zijn. Het is alleen zo dat nieuwe modellen smartphones zijn ingedeeld met een grote prijsverhoging. Tegen de tijd dat nieuwe modellen van het merk van de volgende generatie worden uitgebracht, zijn de prijzen voor de vorige aanzienlijk verlaagd. Zo wordt 50% verkregen.

Maar de grote korting laat ons nog steeds zien dat de smartphone misschien niet slecht is, maar duidelijk niet nieuw. Dus de tweede regel om op dergelijke sites te kopen, is als volgt.

Probeer geen smartphones te kiezen van verkopers die ze aanbieden tegen een prijs die verdacht laag is in vergelijking met andere verkopers.

Stap 3

Het belangrijkste punt is de levertijd. Over het algemeen zijn ze meer afhankelijk van een loterij genaamd Russian Post, en alle verkopers zijn in deze zin ongeveer gelijk. Maar onlangs zijn er aanbiedingen verschenen met verzending vanuit een magazijn in Rusland. In dit geval is de prijs iets hoger, maar wordt de levertijd verkort naar 5-6 dagen. Dit is vergelijkbaar met de levering van een binnenlandse winkel.

Overweeg, indien mogelijk, aanbiedingen met levering vanuit een magazijn in Rusland. In dit geval wordt de levering uitgevoerd met een minimaal risico dat de smartphone vast komt te zitten bij de douane en in de eindeloze netwerken van de Russische Post.

Aanbevolen: