Wat Zijn Kabeldraagsystemen?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Kabeldraagsystemen?
Wat Zijn Kabeldraagsystemen?

Video: Wat Zijn Kabeldraagsystemen?

Video: Wat Zijn Kabeldraagsystemen?
Video: VERGOKAN kabeldraagsystemen bedrijfsfilm 2024, Mei
Anonim

Elk vastgoedobject is een complex technisch complex. Omdat het in de stedelijke infrastructuur is en functioneert, is het ermee verbonden door technische communicatie en interactie met leveranciers van verschillende bronnen. Bij het beheer van een groot complex object is het belangrijkste doel het bieden van de nodige functionaliteit, comfort en het verlagen van de bedrijfskosten.

Wat zijn kabeldraagsystemen?
Wat zijn kabeldraagsystemen?

De infrastructuur van een modern vastgoedobject is een complex complex dat meer dan 70 verschillende onderling verbonden technische netwerken omvat:

  • technologisch,
  • voedingssystemen,
  • telecommunicatie en communicatie,
  • complex van technische mechanische systemen,
  • beveiligingssystemen,
  • verschillende informatietoepassingen.

Kabeldraagsystemen zijn constructies die worden gebruikt in industriële en civiele infrastructuur in de bouw en reparatie. Ze zijn ontworpen om een rationele en efficiënte kabellegging in elke kamer mogelijk te maken, om de bedrading te beschermen tegen mechanische schade. Tegelijkertijd behoudt de ruimte een nette uitstraling door het verbergen van de bedrading in de structuur van kabelkanalen en gegolfde buizen, die samen met de montage-elementen kabeldraagsystemen zijn.

Is een elastisch profiel met een rechthoekige doorsnede. Om de mogelijkheid van brand uit te sluiten, is het gemaakt van zelfdovend PVC-materiaal. Een hoogwaardige installatie van het systeem wordt bereikt met een dubbele vergrendeling. Serveer kabelkanalen voor het leggen en isoleren van alle soorten open-type netwerken.

Gegolfde buizen voor kabel: types

() wordt meestal gebruikt voor elektrisch geleidend werk binnenshuis. Ze hebben geen extra accessoires nodig, ze gebruiken alleen bevestigingsmiddelen. De diameter van het vereiste systeem moet correct worden gekozen: D25 mm is bijvoorbeeld geschikt voor het aansluiten van aansluitdozen. Gegolfde kabelbuizen onderscheiden zich ook door de mate van sterkte: lichtgewicht worden binnenshuis gebruikt.

() wordt gebruikt bij het leggen van geïsoleerde draden in stationaire huishoudelijke elektrische installaties, mogelijk ook in de open lucht.

Aanbevolen: