Hoe Winstgevend Om Naar Rusland Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe Winstgevend Om Naar Rusland Te Bellen
Hoe Winstgevend Om Naar Rusland Te Bellen

Video: Hoe Winstgevend Om Naar Rusland Te Bellen

Video: Hoe Winstgevend Om Naar Rusland Te Bellen
Video: Рыбалка на ПАУК ПОДЪЁМНИК, в Сибирской реке, глубокой осенью с лодки. Рыбалка в Сибири 2021. 2024, Mei
Anonim

Bellen vanuit het buitenland kan erg duur zijn. De meeste Russische mobiele operators vragen behoorlijk wat geld voor roamingdiensten. Om tijdens een zakenreis of vakantie in contact te blijven en tegelijkertijd zo min mogelijk geld uit te geven, zijn er vele manieren, van het kopen van een simkaart bij een buitenlandse operator tot het gebruik van IP-telefoniediensten.

Hoe winstgevend om naar Rusland te bellen
Hoe winstgevend om naar Rusland te bellen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om geld te besparen op bellen, is door een simkaart te kopen bij de operator van het land waarin u zich bevindt. De meeste buitenlandse gsm-bedrijven hebben lage tarieven voor uitgaande oproepen naar Rusland, en inkomende oproepen zijn bijna altijd gratis. Bekijk de tarieven van de telecom operators van het land waar je heen gaat en kies zelf de meest geschikte voorwaarden.

Stap 2

Toeristische simkaarten zijn wijdverbreid, waardoor bellen naar Rusland veel goedkoper is. U kunt een toeristenkaart kopen in elke communicatiesalon. Meestal worden simkaarten van Goodline en Sim-travel operators aangeboden. Alle inkomende tarieven zijn meestal gratis en uitgaande kosten beginnen bij ongeveer 4 roebel per minuut.

Stap 3

Vaak is de goedkoopste manier om te bellen met telefoon of IP-kaarten die speciaal zijn ontworpen om in het buitenland te bellen. Er moet echter worden opgemerkt dat de prijs van een dergelijke kaart anders kan zijn, en soms te hoog. Bereken, voordat u een telefoonkaart koopt, de mogelijke kosten en kies de goedkoopste methode.

Stap 4

Bellen op de IP-telefoonlijn bespaart u veel. De meest gebruikte diensten om te bellen via internet zijn SIPNET en Skype. Met hun hulp kunt u met een computer of een modern mobiel apparaat naar elk land ter wereld bellen. De kosten van een minuut gesprek beginnen vanaf 2,5 roebel. Dit is vaak de goedkoopste manier om in contact te blijven met familie en vrienden.

Aanbevolen: