Hoe Een Camera Voor Skype Te Kiezen: Criteria En Kenmerken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Camera Voor Skype Te Kiezen: Criteria En Kenmerken
Hoe Een Camera Voor Skype Te Kiezen: Criteria En Kenmerken

Video: Hoe Een Camera Voor Skype Te Kiezen: Criteria En Kenmerken

Video: Hoe Een Camera Voor Skype Te Kiezen: Criteria En Kenmerken
Video: How to turn on and off camera for skype in windows 10 2024, April
Anonim

Stanley Kubrick was een van de eersten die het concept van "videocommunicatie" liet zien in "A Space Odyssey: 2001". In de film nam de beller een speciale stoel in een soort "telefooncel" in om familieleden op de grond te bellen. Het idee was toen vernieuwend en zo fantastisch dat de regisseur zich nauwelijks had kunnen voorstellen dat voor een videogesprek tegenwoordig alleen maar toegang tot internet en een goedkope camera nodig is.

Een camera kiezen voor Skype for
Een camera kiezen voor Skype for

instructies:

Stap 1

Kom van beide gesprekspartners zoveel mogelijk te weten over het type internetverbinding. Skype past de oproepparameters aan op basis van de signaalsnelheid. Dus als je een erg langzame verbinding hebt, kan de videokwaliteit automatisch worden teruggebracht tot minimale waarden. Een andere situatie is ook mogelijk: de inkomende snelheid is voldoende, terwijl de uitgaande snelheid extreem laag is. Dan zal uw gesprekspartner zich in een ongemakkelijke positie bevinden vanwege een slechte beeldresolutie.

Stap 2

Het heeft geen zin om een dure camera te kopen als je verbinding dit niet kan rechtvaardigen. Minimaal toegestane waarden: resolutie 640x480 pixels, 30 frames/sec. Beginnend met een verbindingssnelheid van 2-3 mb / s, is het logisch om duurdere en hoogwaardigere modellen te nemen.

Stap 3

Ongeacht de technische kenmerken moet de camera een aantal extra functies hebben. Het is zeer wenselijk om autofocus (wat een scherper beeld geeft) en een "nachtzicht"-functie te hebben. Dat laatste lijkt misschien overbodig, maar in de praktijk geeft zo'n verbetering alleen maar vertrouwen dat het beeld in het kader overdag minder belicht zal zijn.

Stap 4

Overweeg een camera met microfoon te kopen. Het belangrijkste voordeel is "directioneel": u heeft als gebruiker geen extra uitbreidingsmicrofoon nodig, u hoeft alleen maar voor de lens te zitten en vrijuit te spreken - wat zeker comfortabeler is.

Stap 5

Vergeet niet dat je bijna elk apparaat als webcam kunt gebruiken. Voor deze doeleinden zijn dus een digitale camera en een mobiele telefoon geschikt: je hoeft alleen maar speciale software te downloaden.

Stap 6

Om degene te selecteren die je nodig hebt van verschillende aangesloten apparaten in Skype, ga je naar het menu "Instellingen". Let binnenin op het item "Video": er is een kolom "Standaard apparaat". De voorgestelde lijst geeft alle apparaten weer die op de pc zijn aangesloten en correct worden herkend, waaronder u een camera voor communicatie kunt kiezen.

Aanbevolen: