Hoe De Flitser (camera) Op De IPhone Te Laten Knipperen Tijdens Sms En Oproepen And

Hoe De Flitser (camera) Op De IPhone Te Laten Knipperen Tijdens Sms En Oproepen And
Hoe De Flitser (camera) Op De IPhone Te Laten Knipperen Tijdens Sms En Oproepen And

Video: Hoe De Flitser (camera) Op De IPhone Te Laten Knipperen Tijdens Sms En Oproepen And

Video: Hoe De Flitser (camera) Op De IPhone Te Laten Knipperen Tijdens Sms En Oproepen And
Video: How to Set iPhone Camera LED to Flash on Incoming Calls and Alerts 2021, ENGLISH LATEST 2024, April
Anonim

iPhone is een universeel apparaat dat ook door mensen met een handicap kan worden gebruikt. Speciaal voor hen heeft de fabrikant zijn smartphone uitgerust met een visuele melding van de oproep: in plaats van een melodie (of daarmee) begint het toestel te knipperen met een flits.

Hoe de flitser (camera) op de iPhone te laten knipperen tijdens sms en oproepen and
Hoe de flitser (camera) op de iPhone te laten knipperen tijdens sms en oproepen and

Deze functie kan echter nuttig zijn voor andere gebruikers, omdat deze kan worden ingeschakeld wanneer de stille modus wordt gebruikt: wanneer het kind slaapt, tijdens lezingen, zal de functie ook liefhebbers van luide muziek helpen - de oproep zal nauwelijks worden gehoord, maar de flits zal merkbaar zijn.

Met de standaardinstellingen vindt de melding van een inkomende oproep op de iPhone plaats met behulp van een melodie en trilling, terwijl de gebruiker deze meldingen zelf kan aanpassen: een favoriete melodie of een individueel type trilling plaatsen. De visuele melding van een oproep wordt gedaan met behulp van de cameraflitser: deze begint te knipperen.

Ik moet zeggen dat de ingebouwde LED-flitser aanwezig is in de iPhone van het vierde generatiemodel, in eerdere modellen is er geen flitser, maar deze kan afzonderlijk worden gekocht en worden aangesloten op de 30-pins connector. Alle modellen ouder dan iPhone 4 hebben vanaf het begin een flitser.

De flits-LED bevindt zich aan de achterkant van het apparaat naast de cameralens, de belangrijkste functie is om de scène te verlichten bij het maken van foto's en het opnemen van video's, maar dit is niet het enige gebied van gebruik.

Het is niet moeilijk om het visuele type oproep in te stellen, hiervoor hoeft u geen speciale programma's te installeren, alles kan worden gedaan binnen het kader van de standaardinstellingen van het apparaat.

Om ervoor te zorgen dat de flitser op de iPhone flitst wanneer u belt, hebt u het volgende nodig:

1. Selecteer op het hoofdscherm het item "Instellingen", het bevindt zich in de rechter benedenhoek en ziet eruit als een grijze cirkel.

2. Selecteer in het instellingenmenu dat wordt geopend het item "Algemeen".

3. Klik in het volgende menu op het item "Universele toegang".

4. Ga naar het gedeelte "Horen" en zet de schakelaar "LED-flitser voor meldingen" in de werkstand.

In dit geval knippert de flitser alleen als het iPhone-scherm is vergrendeld. Anders (als het apparaat momenteel werkt en functies uitvoert), wordt de flitser niet ingeschakeld, omdat dit niet nodig is: de gebruiker ziet een waarschuwing over een inkomende oproep op het scherm van het apparaat.

Naast meldingen over inkomende oproepen, werkt de flitser ook voor inkomende berichten, evenals wanneer het alarm afgaat.

Interessant is dat de iOS 7-firmware een zaklampfunctie heeft, wat dezelfde LED-flitser is. Het inschakelen is heel eenvoudig - u hoeft alleen maar het scherm te ontgrendelen, het Configuratiescherm te openen en op de knop "Zaklamp" in de linkerbenedenhoek te klikken. Schakelt zo'n zaklamp uit met de knop in de rechter benedenhoek met het beeld van de camera.

Aanbevolen: