Wat Is Nintendo's Nieuwe 3DS XL-gameconsole?

Wat Is Nintendo's Nieuwe 3DS XL-gameconsole?
Wat Is Nintendo's Nieuwe 3DS XL-gameconsole?

Video: Wat Is Nintendo's Nieuwe 3DS XL-gameconsole?

Video: Wat Is Nintendo's Nieuwe 3DS XL-gameconsole?
Video: Nintendo 3DS XL обзор и стоит ли покупать в 2020 году? 2024, Mei
Anonim

De innovatieve Nintendo 3DS XL spelcomputer verdient de aandacht van een breed publiek. Het zal niet lang meer duren voordat het draagbare systeem in de winkelrekken ligt.

Wat is Nintendo's nieuwe 3DS XL-gameconsole?
Wat is Nintendo's nieuwe 3DS XL-gameconsole?

De nieuwe 3DS XL Pocket Game Console, officieel onthuld door Nintendo op 21 juni 2012, is een verbeterde versie van de 3DS die een paar jaar geleden op de markt kwam. Het belangrijkste kenmerk van de nieuwigheid is de mogelijkheid om 3D-inhoud volledig te beheren.

Met ondersteuning van de 3D-brilvrije technologie die is overgenomen van het vorige model, kunt u met het draagbare systeem eenvoudig 3D-beelden bekijken zonder het gebruik van een speciale bril. Het originele apparaat is voorzien van twee displays.

Het 4,88-inch bovenste scherm heeft een resolutie van 240x800 pixels en ondersteunt 3D-weergave. Het display op het bedieningspaneel van de handheld console is iets kleiner. Het onderste scherm met een diagonaal van 4, 18 inch heeft een resolutie van 240x320 pixels, is voorzien van een aanraakgevoelige stylus, een aanraakoppervlak en kan met succes worden gebruikt voor besturing in games.

De batterijduur is ruimer dan bij het vorige model, de batterij is bijna verdubbeld en bedraagt 6,5 uur. De gameconsole is merkbaar groter geworden, het formaat is 156x93x22 mm en weegt 235 gram (met stylus en SD-kaart).

3DS XL-schermen worden omlijst door een frame dat ze visueel scheidt van het lichaam. De afgeronde hoeken, in combinatie met de opnieuw ontworpen knoppen onder het touchscreen, accentueren de esthetische veranderingen van de nieuwe console en maken zijn vorm compleet.

De originele 3DS XL zal beschikbaar zijn in drie kleuren: wit, zilver/zwart en rood/zwart. Omdat hij zijn hightechproduct betaalbaarder wilde maken en gezien het grote aantal eigenaren van draagbare systemen van eerdere versies, heeft de fabrikant geen voeding in het pakket opgenomen.

Nintendo is van plan om zijn fans op 28 juli te verrassen. Op deze dag zullen 3DS XL-gameconsoles in Europa en Japan te koop zijn. De geschatte prijs van de draagbare console is ongeveer 200 euro.

Aanbevolen: