Hoe De Voeding Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Te Identificeren?
Hoe De Voeding Te Identificeren?

Video: Hoe De Voeding Te Identificeren?

Video: Hoe De Voeding Te Identificeren?
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, Mei
Anonim

Er zijn voldoende sites op internet waar je het vermogen van de voeding kunt berekenen. Om dit te doen, volstaat het om het aantal en de systeemkenmerken van de systeemeenheidapparaten aan te geven.

Hoe de voeding te identificeren?
Hoe de voeding te identificeren?

instructies:

Stap 1

Typ in de adresbalk van uw browser het adres van een van de online power supply power calculators.

Stap 2

Geef aan voor welke doeleinden de computer wordt gebruikt (thuis, werk, server).

Stap 3

Vermeld het merk van de processor die u gebruikt (Intel, AMD, enz.) en de systeemkenmerken ervan.

Stap 4

Specificeer het merk van de videokaart die u gebruikt en selecteer het type uit de lijst. Selecteer uit de lijst het aantal videokaarten dat op de computer draait (meestal "1"),

Stap 5

Selecteer het type en de grootte van het RAM-geheugen van uw computer. Let op: de grootte mag niet in megabytes worden opgegeven, aangezien het stroomverbruik alleen wordt beïnvloed door het aantal "RAM"-modules dat op het moederbord van de computer is geïnstalleerd.

Stap 6

Selecteer het aantal optische stations dat op uw computer is geïnstalleerd. Sommige online rekenmachines bieden u de mogelijkheid om hun type uit een lijst te selecteren. Zo wordt bijvoorbeeld voorgesteld om eerst het aantal cd-stations aan te geven en vervolgens - dvd, daarna - cd-dvd-stations.

Stap 7

Geef aan hoeveel IDE-apparaten je op je computer hebt staan. Selecteer het aantal apparaten dat is aangesloten via de IEEE 1394-bus in de lijst.

Stap 8

Geef aan welke apparaten in PCI-slots zijn geïnstalleerd (merk, systeemkenmerken van tv-tuner, geluidskaarten, enz.).

Stap 9

Geef het aantal USB- en FireWire-apparaten op dat beschikbaar is op uw computer. Als een van de connectoren niet in gebruik is, schakelt u het vinkje uit.

Stap 10

Geef in het laatste veld van de online calculator het aantal ventilatoren of koelers aan die de systeemeenheid koelen (inclusief de koeler op de processor).

Stap 11

Gegevens invoeren. Daarna krijgt u het aanbevolen vermogen van de voeding aangeboden, waaraan het voor de betrouwbaarheid beter is om nog eens 100-150 W toe te voegen, omdat de door u opgegeven gegevens mogelijk onvolledig zijn.

Aanbevolen: