Hoe Internetmelding Tijdens Roaming Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Internetmelding Tijdens Roaming Uit Te Schakelen
Hoe Internetmelding Tijdens Roaming Uit Te Schakelen

Video: Hoe Internetmelding Tijdens Roaming Uit Te Schakelen

Video: Hoe Internetmelding Tijdens Roaming Uit Te Schakelen
Video: How To Disable Roaming On Android 2024, Mei
Anonim

"Internetnotificatie, roaming" is een van de diensten die door "Beeline" aan zijn gebruikers worden aangeboden. Het uitschakelen van deze service kan op verschillende manieren.

Hoe internetmelding tijdens roaming uit te schakelen
Hoe internetmelding tijdens roaming uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Gebruik de eenvoudigste manier om de internetnotificatieservice tijdens roaming uit te schakelen: een speciale servicecode. Om dit te doen, moet u de reeks * 110 * 1470 # op het toetsenbord van de telefoon kiezen en de opdracht bevestigen door op de belknop te drukken.

Stap 2

Als u de servicecode niet kunt gebruiken, gebruik dan de diensten van het servicecentrum van de operator. Om dit te doen, belt u het verkorte nummer 0611 en wacht u op het aanbod van de autoinformer om rechtstreeks een ondersteuningsvertegenwoordiger te bellen. Vraag de ontkoppeling van een onnodige service en autoriseer de operatie door controle-informatie te verstrekken voor verificatie. Wacht tot u een bericht ontvangt waarin de deactivering van internetmeldingen in roaming wordt bevestigd.

Stap 3

Als het mogelijk is om toegang te krijgen tot internet, ga dan naar de officiële website van het bedrijf "Beeline" in uw browser en gebruik de knop "Persoonlijk account". Log in door uw accountnaam en wachtwoord te typen in de daarvoor bestemde velden van het dialoogvenster dat wordt geopend en vouw de link "Servicebeheer" uit. Schakel het selectievakje in de regel "Internetmelding" in en gebruik de opdracht "Uitschakelen". Wacht tot u een bericht ontvangt over het deactiveren van de geselecteerde dienst in uw telefoon.

Stap 4

Neem contact op met de dichtstbijzijnde officiële verkoopsalon van de Beeline-operator met een verzoek om de geselecteerde service te deactiveren. Houd er rekening mee dat hiervoor een identiteitsbewijs van de eigenaar van de telefoon nodig is. De salonmedewerkers voeren binnen enkele minuten de nodige handeling uit, maar het ontvangen van een sms-bericht ter bevestiging van het deactiveren van de dienst "Internetmelding, roaming" is nog steeds verplicht.

Stap 5

Bovendien kunt u een speciale servicecode * 110 * 09 # gebruiken - een oproep om alle aangesloten services te identificeren. Het ontvangen bericht zal een lijst bevatten. Bekijk het en selecteer alleen degene die je nodig hebt.

Aanbevolen: