Hoe Ps3 Met Internet Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Ps3 Met Internet Te Verbinden
Hoe Ps3 Met Internet Te Verbinden

Video: Hoe Ps3 Met Internet Te Verbinden

Video: Hoe Ps3 Met Internet Te Verbinden
Video: How to connect a ps3 to wifi 2024, September
Anonim

De PlayStation 3 gameconsole verbinden met internet is eenvoudig, omdat alle bezitters van dit toestel van deze mogelijkheid gebruik willen maken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de Ethernet-kabel aan te sluiten en de netwerkparameters correct in te stellen.

Hoe ps3 met internet te verbinden
Hoe ps3 met internet te verbinden

Noodzakelijk

Computer, PlayStation 3, geïnstalleerd besturingssysteem Windows XP PRO SP2, een paar netwerkkaarten, lokaal netwerk met internettoegang, Ethernet-kabel

instructies:

Stap 1

We maken instellingen op de computer. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" op het tabblad "Netwerk- en internetverbindingen". We selecteren het item "Netwerkverbindingen". We geven onze namen aan netwerkkaarten.

Stap 2

Een internetverbinding kiezen. We gaan in het contextmenu naar "Eigenschappen". We selecteren het tabblad "Geavanceerd", we laten andere netwerkgebruikers een verbinding met het computernetwerk gebruiken. Maar we verbieden ze om de algemene toegang van de internetverbinding te beheren.

Stap 3

Selecteer op het tabblad "Parameters" DHCP = 67, DHCP = 68. UDP-poorten 12063, 16052, 3074, 31764, 35753 toevoegen en openen.

Stap 4

We configureren de tweede netwerkkaart waarop de Ethernet-kabel is aangesloten. Selecteer hiervoor de verbinding met de PlayStation 3. Ga naar de eigenschappen ervan. We geven het Internet Protocol (TCP/IP) aan. We staan het gebruik van het volgende IP-adres en DNS-servers toe.

Stap 5

De PS3-console instellen. Ga hiervoor naar "Netwerkinstellingen". Selecteer het tabblad "Instellingen voor internetverbindingen". We specificeren de parameters - "Bekabelde verbinding", "Speciale adresinstellingen", "Automatische modus voor het selecteren van een netwerkapparaat", "Handmatige instelling van het IP-adres".

Aanbevolen: