Een Mobiel Telefoonnummer Berekenen

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Telefoonnummer Berekenen
Een Mobiel Telefoonnummer Berekenen

Video: Een Mobiel Telefoonnummer Berekenen

Video: Een Mobiel Telefoonnummer Berekenen
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

U kunt het mobiele telefoonnummer van een bepaalde persoon op verschillende manieren achterhalen aan de hand van informatie die u over hem weet, maar de meest correcte vraag zal altijd direct zijn.

Een mobiel telefoonnummer berekenen
Een mobiel telefoonnummer berekenen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Om een mobiel telefoonnummer te achterhalen uit alle informatie over de eigenaar die u kent, gebruikt u de zoekopdracht op sociale netwerken en filtert u de waarden op basis van bepaalde criteria. Als je de persoon hebt gevonden die je nodig hebt, kijk dan bij de contactgegevens van zijn mobiele telefoonnummer. Als het verborgen is, kun je het toevoegen aan de lijst met vrienden of gewoon de informatie waarin je geïnteresseerd bent vragen aan mensen in deze lijst.

Stap 2

Als u het mobiele telefoonnummer wilt weten van een persoon wiens adres u kent, bel dan hun telefoonnummer thuis. U kunt de benodigde gegevens vinden op de website https://www.nomer.org/ - selecteer de stad waar de abonnee is geregistreerd en voer het adres in de juiste regels in. U kunt een verzoek ook uitvoeren met de bij u bekende naam, achternaam of voorletters.

Stap 3

Als u het nummer wilt weten van de persoon die u heeft gebeld met een verborgen identificatiecode, neem dan contact op met het dichtstbijzijnde servicekantoor van uw operator voor ontsleuteling. De service wordt tegen betaling aangeboden en om u aan te melden heeft u volgens de wet een paspoort of ander document nodig dat uw identiteit bewijst.

Stap 4

U kunt ook een transcript bestellen door de technische ondersteuningsdienst van uw operator te bellen. In dat geval worden de kosten van de dienst automatisch van uw rekening afgeschreven en heeft u het nummer en de serie van het paspoort nodig waarvoor deze simkaart is uitgegeven. U moet ook een bepaalde periode weten waarin u een inkomende oproep heeft ontvangen - ongeveer een maand.

Stap 5

Om het mobiele telefoonnummer te weten te komen van een persoon wiens werknummer u kent, vraagt u informatie aan bij de HR-afdeling. Ze zijn natuurlijk niet verplicht om u informatie te verstrekken, maar ze kunnen uw interesse in de persoon redelijk vinden.

Aanbevolen: