Verbinding Maken Met Roaming

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Roaming
Verbinding Maken Met Roaming

Video: Verbinding Maken Met Roaming

Video: Verbinding Maken Met Roaming
Video: Omada Seamless & Fast Roaming 2024, Mei
Anonim

Als je ergens heen moet en tegelijkertijd altijd contact wilt houden, kan roaming je helpen. Het kan automatisch beschikbaar zijn en hoeft niet te worden geactiveerd, of u moet het zelf of met de hulp van een medewerker van het bedrijf aansluiten.

Verbinding maken met roaming
Verbinding maken met roaming

instructies:

Stap 1

In "Beeline" voor communicatie buiten het thuisnetwerk is er een speciale dienst genaamd "Nationale roaming". U hoeft deze niet te activeren, dit gebeurt automatisch. Toegegeven, hiervoor moet je ervoor zorgen dat het saldo minimaal 600 roebel is. Zodra het bedrag lager is dan 300, wordt "Nationale roaming" onmiddellijk gedeactiveerd (deze regel is van toepassing op abonnees van prepaid-betaalsystemen). Voor degenen die het postpaid-systeem gebruiken, wordt roaming zonder beperkingen aangeboden.

Stap 2

U kunt in roaming zijn bij de MTS-telecomoperator door de dienst Wereld Zonder Grenzen te activeren. Om dit te doen, belt u gewoon het USSD-verzoek * 111 * 33 * 7 # en drukt u op de belknop (vervolgens moet u de instructies volgen die verschijnen). Activering van de "Wereld zonder Grenzen" is ook mogelijk door autorisatie in het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant". Bezoek gewoon de officiële website van de operator "MTS" en selecteer het gewenste tabblad. Voor degenen die het handiger vinden om een sms-bericht te sturen, is er een nummer 111, waarnaar ze de tekst "33" moeten sturen. Het bericht wordt in rekening gebracht volgens de roamingtarieven.

Stap 3

Gebruikers van het Megafon-netwerk kunnen altijd en overal vrij en probleemloos communiceren. En dat allemaal dankzij de bestaande dienst genaamd "National Roaming". De activering ervan is gratis. Toegegeven, het is onmogelijk om de service alleen te activeren, hiervoor moet u contact opnemen met een van de klantenservicecentra of "Megafon" -communicatiesalons. De procedure zal niet veel tijd in beslag nemen, maar vergeet niet dat u voor de uitvoering ervan een identiteitsbewijs en een overeenkomst voor het verlenen van communicatiediensten moet overleggen.

Aanbevolen: